Dövme ile çatlak kapatılır mı?

apheliostft

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba böbrek rahatsızlığımdan dolayı 35 kilo verdim vücudumun yarısında çatlaklar oluştu. KarnImdakileri sıkıntı etmiyorum denizi sevmiyorum. Ama kolumdakiler çok mutsuz ediyor beni. Kolumda beyaz derin çatlaklar var. Dövme yaptırsam çatlaklar gözükür mü?
Kolumdaki damarların olduğu yerde çatlaklar var damarların olduğu yere dövme yapılırsa kan verme, damar yolu açılırken sıkıntı olur mu?

Öncelikle geçmiş olsun. Buna en iyi cevabı, Dövmeciler verir diye düşünüyorum.

Damarları görmeleri gerektiği için kopkoyu bir dövme yapılınca sorun çıkarır diye düşünüyorum. Deneme-yanılma ile kan alacakları zaman delik deşik olursun. Daha çok kafana pek takmamanı öneririm zaten erkeklerde kadınlar kadar yaygın olmasa da hemen her kadının vücudu çatlak dolu. Hızlı kilo alma ve vermenin doğal bir sonucu. Sağlık her şeyden önemli.

Önermem.

Benim de kolumda çatlak var çok can sıkılacak bir durum değil ustam insanların büyük bir kısmında var. Vucut sıkılaştırıcı kremler vardı belki onlar fayda sağlar küçülür. Ekstra olarak lazer ile gene küçültebiliyorlar diyebiliyorum ya da daha fazla büyümesinin önüne geçebiliyorlar. Eğer bir daha böyle kilo alıp vermen gerekirse ya da olursa krem kullanmanı öneririm. Bu tarz rahatsızlığı olanlar için kremler var. Cilt kuruluğu yırtılmayı kolaylaştırıyor.

Ben 5 sene önce aşırı çok araştırma yapmıştım bilimsel makalaleleri okumuştum. Hatta abarttıp ben bu işe gireyim bu adamları çözeceği yok demiştim fakat büyük bir bütçe istiyor bu iş ama çözümünü bulursan direkt milyon dolarlık olursun. Bir 5 sene sonra belki düzgün bir çözüm görürüz o zaman tamamen kurtulursun ustam. Ama büyümesinden endişeleniyorsan mdediğim lazer ile büyümesini durdurabiliyorlar diyebiliyorum.

Damar açılmada sıkıntı olur mu bilmiyorum ama ben şahsen oraya birde dövme yaptırmazdım.

Renkli dövmede sorun olur mu ?

Hocam lazer ile %30-50 arası iyileşme görülebiliyor muş lakin gittim sana 4-5 seans lazım dedi ve 50k yi geçiyor. 50k vereceğim ve %30'luk iyileşme beni tatmin etmez ki?

Renkli dövmede sorun olur mu ?
Her şekilde dövmeler derinin altındaki o yeşil-mavi renkli damarları görmeyi zorlaştıracaktır. Yakındaki bir sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim. Sorabilirsin her şekilde.

Renkli dövmede sorun olur mu?

Hocam lazer ile %30-50 arası iyileşme görülebiliyor muş lakin gittim sana 4-5 seans lazım dedi ve 50k yi geçiyor. 50k vereceğim ve %30'luk iyileşme beni tatmin etmez ki?

Ustam dediğim gibi bence 3-4 sene gelişmeleri takip et illaki çözümünü bulacaklar. Benim beklentim bu yönde. Dövme işine girme bence. Kolunun resmini atarsan belki daha doğru konuşabiliriz. Benimki bicepsden başlayıp koltuk altıma doğru gidiyor. Başka doktorlarada görünebilirsin her doktor işini iyi araştırmıyor belki başka çözümler vardır ben araştıralı bayağı zaman oldu.

Çatlaklarim bu hocam.

Dosya Ekleri

• IMG20230302093629.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 502
  • IMG20230302093623.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 459
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…