Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 29 Mart 2022 #1 15 yaşımdayım. Büyüdüğümde pişmanlık duymayacağım basit ve sade bir dövme yaptırmak istiyorum, bacağıma yaptırmayı düşünüyorum.
15 yaşımdayım. Büyüdüğümde pişmanlık duymayacağım basit ve sade bir dövme yaptırmak istiyorum, bacağıma yaptırmayı düşünüyorum.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Canım anam.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #4 Dövmeyi 18 yaşından önce yapmamalısın. 18'i doldurduğunda yapacaksın.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 29 Mart 2022 #5 AxiBorea dedi: Dövmeyi 18 yaşından önce yapmamalısın. 18'i doldurduğunda yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Geldi duyarcılar.
AxiBorea dedi: Dövmeyi 18 yaşından önce yapmamalısın. 18'i doldurduğunda yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Geldi duyarcılar.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #6 Rodok Nişancısı dedi: 15 yaşımdayım. Büyüdüğümde pişmanlık duymayacağım basit ve sade bir dövme yaptırmak istiyorum, bacağıma yaptırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçici dövme yapabilirsin. Kalıcı olmasının hiçbir anlamı yok, sıkıldıkça değiştirebilirsin. Hem de pişman olmazsın. Ben yapıyorum.
Rodok Nişancısı dedi: 15 yaşımdayım. Büyüdüğümde pişmanlık duymayacağım basit ve sade bir dövme yaptırmak istiyorum, bacağıma yaptırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçici dövme yapabilirsin. Kalıcı olmasının hiçbir anlamı yok, sıkıldıkça değiştirebilirsin. Hem de pişman olmazsın. Ben yapıyorum.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 29 Mart 2022 #7 yaraliordek dedi: Geçici dövme yapabilirsin. Kalıcı olmasının hiçbir anlamı yok, sıkıldıkça değiştirebilirsin. Hem de pişman olmazsın. Ben yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle suya girince falan solan bir şey istemiyorum. Doğru dürüst kalıcı yaptırıp kurtulayım. Şu an direkt düz çapraz çizgi düşünüyorum.
yaraliordek dedi: Geçici dövme yapabilirsin. Kalıcı olmasının hiçbir anlamı yok, sıkıldıkça değiştirebilirsin. Hem de pişman olmazsın. Ben yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle suya girince falan solan bir şey istemiyorum. Doğru dürüst kalıcı yaptırıp kurtulayım. Şu an direkt düz çapraz çizgi düşünüyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #8 Rodok Nişancısı dedi: Hocam öyle suya girince falan solan bir şey istemiyorum. Doğru dürüst kalıcı yaptırıp kurtulayım. Şu an direkt düz çapraz çizgi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamlı bir dövme yaptır, çizgi ne?
Rodok Nişancısı dedi: Hocam öyle suya girince falan solan bir şey istemiyorum. Doğru dürüst kalıcı yaptırıp kurtulayım. Şu an direkt düz çapraz çizgi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamlı bir dövme yaptır, çizgi ne?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #10 xianpw dedi: Geldi duyarcılar. Genişletmek için tıkla... Ben bunu politik olarak söylemiyorum. Gerçekten 18 yaşından önce kalıcı dövme iyi bir şey değil ki. Sen "duyarcının" ne olduğunu biliyor musun?
xianpw dedi: Geldi duyarcılar. Genişletmek için tıkla... Ben bunu politik olarak söylemiyorum. Gerçekten 18 yaşından önce kalıcı dövme iyi bir şey değil ki. Sen "duyarcının" ne olduğunu biliyor musun?