Dövme önerisi

372121

Kilopat
Koluma güzel bir dövme yaptırmak istiyorum ama nasıl bir şey yaptircagima dair fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Ne yaptıracağına dair fikir veremem, herkesin zevkleri farklıdır lakin şunu önerebilirim; bir çizimde karar kıldıysan telefon veya bilgisayarının arka planını o çizimle değiştirip 2-3 ay boyunca kullan. Eğer yine de seviyor ve değiştirme isteği duymuyorsan o zaman çok daha az pişman olursun.

Benim fikrim, saçma sapan desenler yaptırmamak yönünde. Aileniz ile çocukluk fotoğrafları güzel oluyor, veya abla veya abiniz var ise, onunla güzel bir fotoğrafınızı yaptırabilirsiniz. Veya kardeşin var ise. Benim fikrim bunların yönünde.

Hanımınızın isminden daha iyi bir dövme olamaz bence.

Yılan deseni hoş durur, kanat olabilir melek veya şeytan motifi olabilir, ölüm ve yaşamı sembolize edebilecek çift yönlü bir şey olabilir.

Koluma güzel bir dövme yaptırmak istiyorum ama nasıl bir şey yaptircagima dair fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Fena bişeye benziyor ne dersin?

Dosya Ekleri

• recep tayyip erdoğan.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 134
  • erdogan-a-sevgisini-yuzugunu-operek-gosteren-vatandas-beni-ve-sevgi-gosterimi-karaladilar-6036...jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…