Dövme yaptırırsak okuldan atılır mıyız?

Yakın zamanda boğazıma dövme yaptıracağım. Bu ilk dövmem olacak ve okuldan atılır mıyım bilmiyorum. Görünmeyen yerlerde dövme olunca sorun olmaz diye biliyorum fakat boğazımda olması sıkıntı çıkarır mı?

Okuduğunuz okula göre sıkıntı çıkarabilir. Bazı okullar bir şey derken bazı okullar ise bir şey yapmıyor. Tabii dövme yaptırmayı çok istiyorsanız ilk önce görünmeyen yerlerinizde yaptırabilirsiniz ama önermem şahsen.

Senin vücuduna yapılan bir işlem insanları ilgilendirmez hele ki annen ve baban bile karışmazken. Okuldan okula göre değişeceğini zannediyorum fakat sen yine de güzel bir şey yaptır veya koluna falan yaptırmayı tercih edebilirsin.

Yakın zamanda boğazıma dövme yaptıracağım. Bu ilk dövmem olacak ve okuldan atılır mıyım bilmiyorum. Görünmeyen yerlerde dövme olunca sorun olmaz diye biliyorum fakat boğazımda olması sıkıntı çıkarır mı?

İslam okullarında evet normal okullarda hayır (yurt dışı)

Şu an ergenlik cagindasin. Saçma sapan seyler yaptirma. İleride yuksek ihtimal pişman olacaksin. Sildirince de cok kotu duruyor. Hiç bulasma bence. Bir de bogaza yaptiracakmissin.

Heves amaçlı görünmeyen bir yere küçük bir şey yaptırabilir, insan yüzde yüz rasyonel bir varlıkmış gibi yorum yapmışsınız.

Ergen (hakaret olarak algılama) oldugun için dövme yapma istegi normal. Bence yaptırma, ileride pişman olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı