Yakın zamanda boğazıma dövme yaptıracağım. Bu ilk dövmem olacak ve okuldan atılır mıyım bilmiyorum. Görünmeyen yerlerde dövme olunca sorun olmaz diye biliyorum fakat boğazımda olması sıkıntı çıkarır mı?
Okuduğunuz okula göre sıkıntı çıkarabilir. Bazı okullar bir şey derken bazı okullar ise bir şey yapmıyor.
Katılıyorum.Şuan ergenlik cagindasin. Sacma sapan seyler yaptirma. İleride yuksek ihtimal pisman olacaksin. Sildirince de cok kotu duruyor. Hic bulasma bence. Bir de bogaza yaptiracakmissin.
Yakın zamanda boğazıma dövme yaptıracağım. Bu ilk dövmem olacak ve okuldan atılır mıyım bilmiyorum. Görünmeyen yerlerde dövme olunca sorun olmaz diye biliyorum fakat boğazımda olması sıkıntı çıkarır mı?
%90 sorun olur.
Şu an ergenlik cagindasin. Saçma sapan seyler yaptirma. İleride yuksek ihtimal pişman olacaksin. Sildirince de cok kotu duruyor. Hiç bulasma bence. Bir de bogaza yaptiracakmissin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.