Dövme yaptırmak bağımlılık yapar mı?

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dövme yaptıran arkadaşlardan bilgi ve tavsiye istiyorum nelere dikkat etmeliyim?
20 yaşımdayım, 5 seneyi geçkindir Atatürk'ün imzasının dövmesini yaptırmayı istiyorum ve hala da istiyorum. Önceleri birkaç dövmeci ile yüz yüze görüştüm. Yaptığı dövmelere vesaire baktım ama yine de tedirginim. Ben şimdi dövme yaptırırsam bağımlı olur muyum? Örneğin alkol ve sigara bağımlılığı gibi ben kolayca bağımlı olabiliyorum. Sürekli bir şekilde, abartı şekilde dövme yaptırma iştahı doğar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen 1 tane yapacaksın ve gözüne güzel gelecek. Sonrasında ben bundan 1 tane daha istiyorum deyip başka bir şeyler yapacaksın ve bir bakmışsın 4 tane dövme yaptırmışsın. Sonra defterden farkın kalmamış. Ama iradeni koruyabilirsen bağımlı olmazsın.

Nelere dikkat etmem gerekir benim yaşadığım yer Niğde ve 2 dövmeci biliyorum birisi 450 TL diğer kişi 700 TL diyor Atatürk imzası için parası önemli değil güzel yapılsın ucuz yaptırıp hastalık kapacağıma iyi bir işçilik bekliyorum.

Kimin işçiliği iyiyse ona yaptır. Zaten çok zor bir şey değil Atatürk dövmesi yapmak. Adam/Kadın yazının üstünden geçecek ve bitecek.

Başka bir bağımlılığa gerek yok. Ulu öndere olan saygı dövme ile belli edilmez. Çok gördük kolunda Atatürk dövmesi olup Atatürk ile alakası olmayan insan.

Konu dışı Ben Atatürk imzasını yaptırırsam kırmızı logolu partiyi savunuyormuş gibi bir izlenim vermekte istemiyorum genelde o partili diye damga yapıştırıyorlar sarı ve kırmızı parti aynısının farklı versiyon parti şu anki izlenimime göre.

Hayır bu çok yanlış bir düşünce. Şu anki kırmızı partinin eski kırmızı olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. Ben size sadece bağımlı olmaya meyilli olduğunuz için pek sıcak bakmadım. Ben bir Kemalist'im ve kemalistliğimi bir dövme ile göstermek zorunda değilim. Ben kemalistliğimi her türlü bayramlara katılarak ve tarihimi araştırarak yapmaya çalışıyorum. Sizde birkaç zibidi damga vuracak diye Atatürkçü olduğunuzu saklamayın. Atatürk o birkaç kişiden çok daha fazlası.

Hocam şahsen kırmızı ve sarı logolu partili belediye başkanlarıyla buluşma fırsatım oldu meşale logolu bir parti de var kırmızı logolu partide belediye başkanı adayı oldu bu seçimde arabulucu ile bir işim oldu şansıma o belediye başkan adayı denk geldi bana tanıdığı bir akrabası geldi tanıdıklarını arayıp akrabasına torpil yapıyordu kesinlikle kırmızı parti ve sarı renkli parti Atatürk'ü sevmiyorlar ve işlerine gelince Atatürk'ün arkasına sığınıyorlar.

Boşverin yolumuz meşaleli olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…