lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba herkese. Bir sorum var, omzuma dövme yaptırmak istiyorum ama minimal bir dövme olacak. Endişelendiğim konu, bir devlet kurumuna girersem bu yüzden sorun yaşar mıyım?
Arkadaşlar merhaba herkese. Bir sorum var, omzuma dövme yaptırmak istiyorum ama minimal bir dövme olacak. Endişelendiğim konu, bir devlet kurumuna girersem bu yüzden sorun yaşar mıyım?
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 18 Ocak 2024 #2 Devlet kendi vücuduna kendi isteğinle bir şey yaptığın için senin çalışmanı engellediğini sanmıyorum. Engelliyorsada öyle devlet olmaz olsun.
Devlet kendi vücuduna kendi isteğinle bir şey yaptığın için senin çalışmanı engellediğini sanmıyorum. Engelliyorsada öyle devlet olmaz olsun.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 karul dedi: Devlet kendi vücuduna kendi isteğinle bir şey yaptığın için senin çalışmanı engellediğini sanmıyorum. Engelliyorsada öyle devlet olmaz olsun. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kolluk kuvvetlerinde engel diye biliyorum valla
karul dedi: Devlet kendi vücuduna kendi isteğinle bir şey yaptığın için senin çalışmanı engellediğini sanmıyorum. Engelliyorsada öyle devlet olmaz olsun. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kolluk kuvvetlerinde engel diye biliyorum valla
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 28 Ocak 2024 #4 Dövmeye göre değişiyor diye biliyorum ayrıca subaylarda dövmede gördüm galiba sıkıntı etmiyorlar.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ocak 2024 #5 RedStrawberry dedi: Dövmeye göre değişiyor diye biliyorum ayrıca subaylarda dövmede gördüm galiba sıkıntı etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Eşgal belirtecek dövme yasak. Dövme yasak değil.
RedStrawberry dedi: Dövmeye göre değişiyor diye biliyorum ayrıca subaylarda dövmede gördüm galiba sıkıntı etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Eşgal belirtecek dövme yasak. Dövme yasak değil.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 28 Ocak 2024 #6 450909 dedi: Eşgal belirtecek dövme yasak. Dövme yasak değil. Genişletmek için tıkla... Atatürk imzası sıkıntı oluyor mu?
450909 dedi: Eşgal belirtecek dövme yasak. Dövme yasak değil. Genişletmek için tıkla... Atatürk imzası sıkıntı oluyor mu?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ocak 2024 #7 RedStrawberry dedi: Atatürk imzası sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Askeriye için söyledim diğer kurumlarda tamamen serbest de olabilir.
RedStrawberry dedi: Atatürk imzası sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Askeriye için söyledim diğer kurumlarda tamamen serbest de olabilir.