Dövmeci çırağı nasıl olunur?

yusuamafyok

Hectopat
Daha fazla  
15 yasındayım ıyı resım cizdigimden ve biraz da paraya ihtiyacım oldugundan cırak olarak baslamak. Istıyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
amacım para 8 bın falan verseler gıderım sence nekadar verırler

yok kanka para ıcın
Yerine gore adamina gore degisir, ilk aylarda fazla bir beklentin olmamasi lazim ama, maalesef ogrenme asamasindayken hem is ogreticez hem para mi vericez diye yaklasiyolar olaya. Daha cok getir gotur yapip yakindan izlersin dovme yapilirken

Bir dovmeciye git, yasin kucuk oldugu icin cok fazla para bekleme ama isi ogrenirsin. Yasin daha genc. Gelisirsin
ben aslında okul basladıgındada gıtmek ıstıyorum yanı uzun vadede dusunuyorum bıde ayrılıp bıkac yıl sonra tekrardan da baslamak ıstıyorum

Yerine gore adamina gore degisir, ilk aylarda fazla bir beklentin olmamasi lazim ama, maalesef ogrenme asamasindayken hem is ogreticez hem para mi vericez diye yaklasiyolar olaya. Daha cok getir gotur yapip yakindan izlersin dovme yapilirken
yok kanka soyle oluyo sana bı yapay derı verıyolar sen ordan calısıyon ogrenene kadarda adamın taslak tarzı cızımlerıne yardım edıyosun taslak dıye bahsettıgım once murekkeple cızıp sonradan dovme makınasıyla yaptıgı cızımler

işi ogrenmenın uzun surecegını sanmıyorum ıyı resım cızebılıyorum tek gerekn dovme makınasını ogrenmek suan dovmecılerın cızdıgı neredeyse herseyı kagıda cızebılıyorum

kanka bende bırazda sey kafası var ıste ıstedıgım meslegı yapamazsam ek ıs gıbıde dusunuyorum bı karıyerımde oldugundan bıkac ay calısır malzemelerı alır dukkan kıralar reklamımı yapar temız para kazanırım belkı ordan alıcagım parayla hayalımdekı meslegı yaparım cunku dovmede cok para var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı