Dövmeniz var mı?

Dövmede anlam arayanlardan değilim. Sanatı seviyorum ve estetiksel olarak hoşuma gidiyor. Dövme kararsız ve herşeyi umursayan insanların şeyi değil. Sadece yaptırırken ne istediğini bilip iyi bir işçiliği olan sanatçı bulup fiyatı neyse ödemelisin. Kolumda mevcut dövmelerim var arkaplan yaptırdım. Bulutlar yeni tasarım, dövme salı günü yapılacak. Bundan sonra komple sırtımı kaplatacağım modeller hazır tasarım yapılacak. Bilekten dirseğe kadar kol kaplamama 5500 lira ödedim. Pişman mıyım hayır. Sadece direk kaplama yaptırsam daha hoş olurdu.

Dosya Ekleri

• 691ff6e1-7505-4fff-81d1-335b2ca4b69f.jpg
    691ff6e1-7505-4fff-81d1-335b2ca4b69f.jpg
    238,3 KB · Görüntüleme: 57
  • d50f3667-366f-4201-b38f-682a34abbed3.jpg
    d50f3667-366f-4201-b38f-682a34abbed3.jpg
    234,6 KB · Görüntüleme: 56
  • e521f6ca-0765-4b94-bf15-b31d39e2e07b.jpg
    e521f6ca-0765-4b94-bf15-b31d39e2e07b.jpg
    219,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Dövmede anlam arayanlardan değilim. Sanatı seviyorum ve estetiksel olarak hoşuma gidiyor. Dövme kararsız ve her şeyi umursayan insanların şeyi değil. Sadece yaptırırken ne istediğini bilip iyi bir işçiliği olan sanatçı bulup fiyatı neyse ödemelisin. Kolumda mevcut dövmelerim var arka plan yaptırdım. Bulutlar yeni tasarım salı günü yapılacak. Bundan sonra komple sırtımı kaplatacağım modeller hazır tasarım yapılacak. Bilekten dirseğe kadar kol kaplamama 5500 lira ödedim. Pişman mıyım hayır. Sadece direk kaplama yaptırsam daha hoş olurdu.

Hocam sanırsam sporcusunuz ve kolunuz şiştiği zaman dövme her zamankinden değişik durmuyor mu?

Hocam sanırsam sporcusunuz ve kolunuz şiştiği zaman dövme her zamankinden değişik durmuyor mu?
Böyle bir durum yaşamadım. Dövme yaptırıp spor yapsan pumplansan, kasların genişlese yinede dövme bozulmuyor. Dövmeyi bozman için kasının aşırı derecede büyümesi gerek. Sadece güneş solduruyor. Onada güneş kremi sürüp çıkıyorsun dışarıya. Güneşlenirken üstünü vs örtebilirsin çokda dert edersen. Soluk hali modeline göre güzel durabiliyor. Zaten ücretsiz rötuş hakkı verir her dövmeci. İstediğin zaman gidip üstünden geçirtirsin.
Hatırlar mısınız bilmem. Bir zamanlar "işte bu yüzden Ronaldo" adı altında paylaşılan postlarda liste de "çünkü o kan verdiği için dövme yaptırmıyor." Gibi açıklamala vardı. O zamandan aklımda kalmış hazır konu açılmışken cidden kan verilmiyor mu diye sorayım dedim. :)
6-12 ay geçtikten sonra kanın temizlendiği için verebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı