Dövüş sporları nasıl öğrenilir?

SingleMuffin

Centipat
Öncelikle iyi Sosyaller, yaşıtlarıma kıyasla çok güçlüyüm fakat gücümü nasıl kullanabilecğeimi bilmeden pek bir işe yaramıyor, kilolu veya yağlı değilim fakat aşırı atletiğim de denemez ve bu yüzden de bir dövüş sanatında ustalaşamasam da birçok kişiye üstünlük kuracak düzeyde dövüş sanatı öğrenmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir, süreç nasıl ilerler?

Kankam yasıtlarım derken 20'li yaslarda olmadığını düsünüyorum. Kaç yasındasın suan?

Yaşın kaç hocam.

Bir kursa yazılman lazım. Düşük bütçe için boks, kickboks varsa güreş yüksek bütçe için MMA, Muay Thai, bjj öneririm. Tabii bunlar en etkilileri istediğin herhangi bir yere yazıl sonuçta her gün kavga etmiyorsun.

MMA başlangıç için iyi bir seçenek olmayabilir hocam önce hangi dala ilgili olduğunu bulması lazım.

Kiloluysan güreş, zayıfsan aikido ile başlamanı öneririm.

Kiloluysan güreş, zayıfsan aikido ile başlamanı öneririm.

Amacı etkili bir dövüş sanatı öğrenmekse aikido leş. Tabii derse hobi amacı ile yazılcam tüm Uzak Doğu dövüş sporları çok iyidir.

MMA başlangıç için iyi bir seçenek olmayabilir hocam önce hangi dala ilgili olduğunu bulması lazım.

Kişide bitiyor hocam ks yazıldığı zaman kursa zaten ileriki zamanlarda belirli bir alana daha fazla önem verir.

Yaşını bilmediğimden hobi olarak baktım. MMA vs. düşünüyorsa profesyonel olarak. Güreş/kickboks/jiu jitsu vs. yapsa tabii ki daha iyi olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…