Doğal biri için PPL program iyi midir?

N i y e

Centipat
Daha fazla  
Doğal olarak vücut geliştirme yapıyorum, bir süre Full body antrenman yaptıktan sonra PPL programa geçmek istedim. Haftada 6 gün pazartesi push, salı pull, çrş leg, prş push, cuma pull, CMT leg, pazar off şeklinde yapıyorum. Doğal olarak PPL yapmak doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk üçlü bittiğinde 1 diğer üçlüden sonra 2 gün dinlenirsen daha iyi olur bence.

Dene. Dene; eğer recovery problemleri yaşıyorsan, seni yorduğunu düşünüyorsan veya nedensiz bile olsa sevmediysen başka bir şey deneyebilirsin. İlla mükemmel sonuç vermesine gerek yok, kanımca senin sevmen daha önemli. Çünkü biraz daha iyi hipertrofi sunuyor diye sevmediğin bir programı kullanırsan bir süre sonra sıkılıp bırakırsın ya da salona gitmek eziyet olur.

Herkes bir şey demis bende kendi fikrimi soyliyecegim.

Haftanin 3 gunu fullbody yapsan natural olarak cok verim alacagini dusunuyorum.

Hem diger islere daha cok vakit ayirabilirsin dinlenirken hem de bir gün hasta oldun ya da isin cikti o gun gitmesen spora tekrar ertesi gun gitsen kaldigin yerden kayipsiz devam edebiliyorsun.

Ama gene de senin bilecegin is. Tavsiyem 3 ay dene PPL sonra bir 3 ayda fullbody ve diger antrenmanlari dene.

Ben bu sekilde kendime uygun olanini bulmustum.

PPL ve fullbody en verimli antrenman methodları bence ama ikisi arasında gelişim açısından fark olacağını zannnetmiyorum programlar çöp değilse. Hangisinden daha çok keyif alıyorsan onunla devam etmeni öneririm, ayrıca bölgesel çalışmanı da asla önermem, PPL ve fullbodye göre çok dezavantajlı bence.

her kas grubu için 3-4 gün dinlenme süresi kalıyor yeterli olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…