Berat kartal Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Saçlarım çok sert ve doğal kıvırcık. Ama ben daha önce hiç kıvırcık saç yapmadım, hep dümdüzdü. Nasıl kıvırcık yapabilirim?
Saçlarım çok sert ve doğal kıvırcık. Ama ben daha önce hiç kıvırcık saç yapmadım, hep dümdüzdü. Nasıl kıvırcık yapabilirim?
ahmetersöz26 Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Saç köpüğü kullanabilirsin ama daha da iyisi Elidor bukle belirginleştirici kullanabilirsin saçını hafif kurutup saçına kremi yedirip havluyla saçını dağınık şekilde kurut saç kurutma makinesi kullanma.
Saç köpüğü kullanabilirsin ama daha da iyisi Elidor bukle belirginleştirici kullanabilirsin saçını hafif kurutup saçına kremi yedirip havluyla saçını dağınık şekilde kurut saç kurutma makinesi kullanma.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 8 Nisan 2023 #3 Saçınız kıvırcık olsa zaten kıvırcık olur. Hep dümdüz olduğuna göre saçınız düz.