Doğalgaza %30 zam yapıldı!

Evde sadece temel aletler çalışıyor ve 500 TL fatura geldi. Ailecek akşama kadar kimse evde yok. Eskiden de aynı kullanırdık 200 TL falan gelirdi. Şimdi 500 TL. Ne desem boş ya boş.
ucuz hocam ama şu an ucuz

@ÖzkanK maaş yatmadı mı yoksun? Yurtdışına göre çok ucuz kullandığımızdan, savaş olduğundan yada reisin küresel ısınmayı engellemek için bunu yaptığından falan bahsetmeyecek misin? Mesai saatleri dışında mısın yoksa?

Sürekli zam zam yeter yahu.

Gerçekten bıktım artık. Aktif spor yapan bir gencim ve her gün bir şeylere zam geliyor. Dün kreatin fiyatına baktım. Bekliyorum ki bu hafta indirime girerse direkt alacağım. Bugün, yalnızca baktığımdan on iki saat sonra zam geldiğini gördüm.

YouTube'da iki ay önce paylaşılmış "fiyat/performans supplementler" adında bir videoya denk geldim. Bugün hepsinin fiyatı iki kat artmış. Ülkede spor yapmak bile lüks oldu.

Her şeye arka arkaya zam geliyor ama asla fabrika açıp üretim yapmıyoruz. En basitinden yüzyıllarca hayvancılıkla uğraşmış bir millet olarak hayvansal ürünlerden üretilen protein tozunu vs. Polonya'dan alıyoruz.
Hindistan uzay madenciliği için yaklaşık seksen milyon dolar bütçe ayırıp elli yıl sonraya hazırlık yapıyor. Uzaya maden toplama gemisi yolluyor. Biz altı yüz milyon dolar harcayıp saray yapmakla meşgulüz.
Bunlar gelişmiş ülkeler falan da değil. Bu utanç bize yeter de artar bile.

Aşağıya iki aydan daha kısa bir süre önce aldığım kreatin fiyatını ve bugünkü fiyatını bırakıyorum. Bu firma da supplement satıcıları arasında en az zam yapan ve fiyatları uygun tutmaya çalışan firma.

Son düzenleme:
@Mr246 işte bunları belirtince de vatan haini oluyoruz. Şaka gibi bir ülkeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…