The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.567 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Şubat 2021 #1 Allah rahmet eylesin. Canı gönülden sevdiğim bir yazar gitti.
Math1xs Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 The Tribal Chief dedi: Allah rahmet eylesin. Canı gönülden sevdiğim bir yazar gitti. Genişletmek için tıkla... Adamın annesini öldüğü zamanı anlatan videoyu izliyordum ondan sonra adam ölmemiş diye düşündüm meğerse adam bugün ölmüş . İçim bir hoş oldu
The Tribal Chief dedi: Allah rahmet eylesin. Canı gönülden sevdiğim bir yazar gitti. Genişletmek için tıkla... Adamın annesini öldüğü zamanı anlatan videoyu izliyordum ondan sonra adam ölmemiş diye düşündüm meğerse adam bugün ölmüş . İçim bir hoş oldu
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 16 Şubat 2021 #3 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok güzel bir insandı, ülkenin değerlerinden bir insandı, birisiydi. Bu sene güzel insanlar bir bir aramızdan ayrılıyor...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok güzel bir insandı, ülkenin değerlerinden bir insandı, birisiydi. Bu sene güzel insanlar bir bir aramızdan ayrılıyor...