Doğaüstü olaylar ile ilgili soru soracak birini arıyorum

SenTiNeL54

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhabalar, doğaüstü olaylar, doğaüstü güçler vb şeylerle bilgili olan ve bana bilgi verecek bir arkadaş arıyorum. Her zaman soru sorabileceğim birini arıyorum, kafamda bir sürü soru var ancak cevaplayacak birini bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel şartlar altında olan her olay doğada olmuştur..Doğaüstü olması için açıklanamıyor olması gerekir

Sorularından birini yazar mısın?

Aslında ilk sorum basitti. Doğadaki taşların gerçekten güçleri var mı? İnt de her taşın bir sürü özellikleri var, bunlar gerçek mi? Misal ametis taşı ve yeşim taşının özellikleri gerçekten doğru mu? QUOTE="CoD01, post: 5060061, member: 248208"]
Sorularından birini yazar mısın?
[/QUOTE]
Epifiz bezi ve insan üstü güçler hakkında bilgi almak istiyorum. Epifiz bezi hakkındaki bilgilerin çoğunu okudum, izledim, kulağa mantıklı geliyor. Gerçekten böyle bir şey olma olasılığı var mı?
Psikiyatrist'e gitmelisin.
Psikiatrist sorularımın cevabını bilmiyorsa ve bana bunlarla uğraşmamam için ilaç verecekse hiç al mıyım? Çünkü insanları salaklaştırıyorlar, insanlar düşünmesinler kafaya takmasınlar diye depresyon ilaçları veriyorlar. Ben öyle birisi olmak istemiyorum.
Cevaplayacak birini bulabilsen doğaüstü olay olmazdı zaten.
Doğa üstü güç değil de Psişik güçler demeliymişim sanırım. Böyle daha anlaşılır olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…