Doğaüstü olaylar ile ilgili soru soracak birini arıyorum

Doğadaki taşların gerçekten güçleri var mı?
Olabilir.

İnternetten alsak kesin o taşın gelme ihtimali nedir? Boyayıp normal taş gönderebilirler mi?
Sonuçta internet, internette her şey olabilir. Boyayıp normal taş da gönderebilirler.

Epifiz bezi hakkındaki bilgilerin çoğunu okudum, izledim, kulağa mantıklı geliyor. Gerçekten böyle bir şey olma olasılığı var mı veya deneyen?
Var. Açıkçası ben de inanıyorum ama %100 doğru veya yanlış olup olmadığını bilemeyeceğim. Belki yanlış veya doğrudur, görüşlerim değişir. Sonuçta ben bunun uzmanı falan değilim.

Daha önce bununla ilgili çalışma yapmadım yahut yapma cesareti bulamadım.

Biyerden alıntı yapıyorum
Epifiz bezi:

Yani kısacası doğaüstü denilen birşey yok, sadece bilimin daha açıklayamadığı şeyler var.

Biyerden alıntı yapıyorum

Epifiz bezi:

Yani kısacası doğaüstü denilen bir şey yok, sadece bilimin daha açıklayamadığı şeyler var.
Epifizin fiziksel yönden ne işe yaradığınınsormadım şu videoyu izleyin lütfen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Taşlar hakkında
Her taşın tabii ki yararlı yönleri yok. Eskiden hangi taş yararlı hangi taş zararlı bunları bilmiyorlardı demek veya bizden daha bilgililerdi bunu bilemeyiz. Ama çoğu taşın enerji arttırdığı söyleniyor, taşlardan herhangi birini alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki o zaman, kürşad berkkan ve mustafa kurnaz'dan dinleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş konu bu olaylara inanacağınıza gidin bari bir kitap okuyunda ülkenize fayda sağlayın.

Muanna suyuna girmiyorum bile o başlı başına ayrı bir değişik konu
Boş konu bu olaylara inanacağınıza gidin bari bir kitap okuyunda ülkenize fayda sağlayın.
Bende size aynı tavsiyeyi verebilirim kürşad berkkan ın biyolojik terör kitabı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…