Doğaüstü olaylar ile ilgili soru soracak birini arıyorum

Evinizi taşlarla donatın herhangi bir doğaüstü değişiklik hissederseniz belirtin
Mantıklı ama hiç taş alıpta deneyen yokmu ametis taşını, belki de tamamen plesebo etkisi ama olmamaktansa o etki sayesinde kendini kandırıp mutlu olmak da güzel bence

Hepsi saçmalık bunların hiç bir taşın doğa üstü gücü yoktur evde mesela 2 kilo obsidyen var ne portal açılıyor nede sakinleştiriyor

Bu arada dediğim gibi benimle birlikte araştırmak isteyen bi arkadaş varmı çünkü tek başıma kimseye anlatmadan araştırınca delirmiş gibi hissediyorum benden başkası bunları yapmıyormuş gibi hisse kapılıyorum
Hepsi saçmalık bunların hiç bir taşın doğa üstü gücü yoktur evde mesela 2 kilo obsidyen var ne portal açılıyor nede sakinleştiriyor
Siz taşa inanmadığınız için öyle oluyor eğer siz gerçekten insansaydınız ozaman bi etki olurdu belkide sadece inanmakla bitiyor herçekten taşın etkisi yok ?

Mantıklı ama hiç taş alıpta deneyen yokmu ametis taşını, belki de tamamen plesebo etkisi ama olmamaktansa o etki sayesinde kendini kandırıp mutlu olmak da güzel bence.
Bunu yaparak boşa zaman harcamayın. Hiçbir taşın bir gücü ve bir etkisi yoktur. Doğaüstü olan bir durum ise hiç yoktur. Aldırış etmeyin bunlara.

Kendinizi kandırıyor olmayasınız?

Psikiyatrist odaları binlerce taşla kaynardı böyle bir durum olsaydı veya hastahaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…