Doğaüstü olaylar ile ilgili soru soracak birini arıyorum

Ruhu neden beyinde ki bir parçayla bağdaştırmak isterler ki? Ruh bedende bulunmak için hormonlarla dengelerinin bozulacağı epifiz bezine ihtiyacı olacağını zannetmiyorum, her şey bu kadar basit olmamalı.

Ruhu neden beyinde ki bir parçayla bağdaştırmak isterler ki? Ruh bedende bulunmak için hormonlarla dengelerinin bozulacağı epifiz bezine ihtiyacı olacağını zannetmiyorum, her şey bu kadar basit olmamalı.
Bu sözleri diyenlerin hiçbiri bi tarafını kaldırıp adam gibi araştırma yapıp ve denemiyor zira adam videoda alimlerin 40gün karanlıkta beklediklerini söylüyor bunu nasıl açıklayacaksınız veya dmt hormononu ilk doğduğumuzda ve öldüğümüzde en çok salgılandığını nasıl açıklayacaksınız
Bana baştan videoyu anlattırmayın gidin izleyin bence

Epifiz bezi yalandır, ruh öyle bilindiği gibi bir şey değil sadece Allah'ın üflediği canlılıktır.

Epifiz bezi yalandır, ruh öyle bilindiği gibi bir şey değil sadece Allah'ın üflediği canlılıktır.
Hangisinden bahsediyorsunuz dmt salınımından mı yoksa muhanna suyundan mı din adamları da muhanna suyuna inanıyor belki dmt işi biraz palavra olabilir ama epifiz bezi yalandır diye bişey yok

Haklısın araştırmadık adam 40 gün diyorsa kesin 40 günde açılıyor adam haklı abi tabi yav.

Daha canlı adamın salgıladığı hormonu zor anlayan teknoloji ve tıp, nasıl ölüdeki hormon salınımımı ölçmüş?

Haklısın araştırmadık adam 40 gün diyorsa kesin 40 günde açılıyor adam haklı abi tabi yav.
Ben öyle bişey demedim konuyu saptırıyorsunuz illa söyledikleri doğru olacak diye de birşey yok ama bu kadar örnek varken inanmamak bana yanlış geliyor

Tamam siz doğrusunuz zaten alimlerin bazı şeylerin farkında olması felan da yalan km lerce yolu birden gitmeleri felan hepsi hikaye onlar zaten belkide sizin inancınıza da inanmıyorlardı hz mevlananın sözleri yalan adam kafayı bulup bişeyler sallamış

Recep Baltaş mesaj atsa ve aksini söylemezseniz banlayacağım dese aniden fikriniz değişir. Adamlara para vermiş olabilirler. Sahte hadisler gibi sahte mevlana sözleri de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…