Gerald_Emo
Hectopat
Daha fazla
Tamam kral ne yapalım senin için ?Doğduğum ülkeyi sevmiyorum. Sevemedim bu ülkeyi. Malum Türkiye'de doğduk 10'lu yaşlarıma bakıyorum ne yaşadım diye. Hiçbir şey. Normal insanlara kıyasla daha kötü çocukluk geçirdim. 20'li yaşlarımın başındayım. Normal insanlara göre hiçbir şey yaşayamadım. Aşk konusunda hiçbir şekilde sevgili edinemedim. İlkokul aşkım olmadı, ortaokul aşkım olmadı, lise aşkım da olmadı.
Toplumun geneli akıllı değil. Bilim, felsefe ve dinleri araştıran birisiydim hala da bu dallarla ilgileniyorum. Tanıştığım çoğu kişi bu konulara hiç hakim değildi, platonik olduğum kişiler oluyordu. 10'lu yaşlarımda erkeklere ilgi duyduğumu anlamıştım. Onun dışında karşı cinse de ilgi duyuyordum. Zaten bizim ülkeyi biliyorsunuz hemcinsinden hoşlanan veya seven kişilere ne yaptıklarını biliyorsunuz.
Askere gittim orada psikolojik olarak çöktüm geldim. Hala kendime gelemedim. O günden sonra ülke de asker, polis veya sivil biri ölse bile umurumda olmuyor. Ülkeden soğumamın bir nedenlerinden birisidir. 11 veya 12 yaşlarımda askeriyeye girmeyi istiyordum, şu an yapmak istemediğim mesleklerden birisidir, dine inanmadığımı söylediğim zamanlarda görüşüme saygı duyulmuyordu "sen yanlış yoldasın" diyerek. Kısacası namussuz olarak göstermeye çalışıyorlardı. Zaten o davranışlarından sonra yukarıdan bir yaratıcı gelse bu din doğru dese bile o dinlerden birine iman etmem, orası kesin.
Seni söz de modern Avrupa ülkelerine uğurlayalım o zaman güle güle.Doğduğum ülkeyi sevmiyorum. Sevemedim bu ülkeyi. Malum Türkiye'de doğduk 10'lu yaşlarıma bakıyorum ne yaşadım diye. Hiçbir şey. Normal insanlara kıyasla daha kötü çocukluk geçirdim. 20'li yaşlarımın başındayım. Normal insanlara göre hiçbir şey yaşayamadım. Aşk konusunda hiçbir şekilde sevgili edinemedim. İlkokul aşkım olmadı, ortaokul aşkım olmadı, lise aşkım da olmadı.
Toplumun geneli akıllı değil. Bilim, felsefe ve dinleri araştıran birisiydim hala da bu dallarla ilgileniyorum. Tanıştığım çoğu kişi bu konulara hiç hakim değildi, platonik olduğum kişiler oluyordu. 10'lu yaşlarımda erkeklere ilgi duyduğumu anlamıştım. Onun dışında karşı cinse de ilgi duyuyordum. Zaten bizim ülkeyi biliyorsunuz hemcinsinden hoşlanan veya seven kişilere ne yaptıklarını biliyorsunuz.
Askere gittim orada psikolojik olarak çöktüm geldim. Hala kendime gelemedim. O günden sonra ülke de asker, polis veya sivil biri ölse bile umurumda olmuyor. Ülkeden soğumamın bir nedenlerinden birisidir. 11 veya 12 yaşlarımda askeriyeye girmeyi istiyordum, şu an yapmak istemediğim mesleklerden birisidir, dine inanmadığımı söylediğim zamanlarda görüşüme saygı duyulmuyordu "sen yanlış yoldasın" diyerek. Kısacası namussuz olarak göstermeye çalışıyorlardı. Zaten o davranışlarından sonra yukarıdan bir yaratıcı gelse bu din doğru dese bile o dinlerden birine iman etmem, orası kesin.
Tamam kral ne yapalım senin için?
İyi kardeşim, haber edersin.
Orhan yenen izlemeyi azalt bence.
Seni söz de modern Avrupa ülkelerine uğurlayalım o zaman güle güle.
Doğduğum ülkeyi sevmiyorum. Sevemedim bu ülkeyi. Malum Türkiye'de doğduk 10'lu yaşlarıma bakıyorum ne yaşadım diye. Hiçbir şey. Normal insanlara kıyasla daha kötü çocukluk geçirdim. 20'li yaşlarımın başındayım. Normal insanlara göre hiçbir şey yaşayamadım. Aşk konusunda hiçbir şekilde sevgili edinemedim. İlkokul aşkım olmadı, ortaokul aşkım olmadı, lise aşkım da olmadı.
Tamam gitsin diyorum işte madem toplumun genelinden daha "akıllı" olduğunu iddia ediyor gidebilir. Erkeklerden hoşlanıyorum falan boş şeyler bunlar batı da istediği gibi yapsın bunları.Ya adam fikirlerini söylemiş siz burada adamı yerden yere vurmuşsunuz ya. Adam gerçekler ile harmanlayıp kendi fikirlerini söylemiş. Ayrıca tahminim kadarı ile pek sosyal bir insanda değil. Ayrıca genel toplum ahlakı bilim felsefe gibi genel problemler hakkında tespitlerini katılıyorum. "ama" ülkeme kötü demiyorum ama şu anda genel dünyaya baktığında (Afrika gibi genel refah seviyesi düşük ve sömürülmüş ülkeleri saymıyorum) Türkiye bir yabancının tabii ile "Türkiye Avrupa'nın hindistanıdır". Haklı mı haklı. Kötü yanlarımız iyi yanlarımızdan çok daha ağır basıyor.
Kral sana gelince eğer objektif bir araştırma yaparsan o "modern Avrupa ülkelerinin" neredeyse hepsinin yaşam kalitesi ve gayrısafi yurt içi gelirleri ve kişi başına düşen milli gelir bize göre oldukça yüksek. Yani bizden genel olarak daha refahlı ve rahat bir yaşam sürüyorlar. He her ülkenin eksisi problemi cart curt var o ayrı eksisi olmayan ülke yok.
Kral haline üzüldüm Allah sabır versin. Şu anda mevcut gittiğin üniversite veya bölüm nedir acaba ona göre tavsiye verebilirim.
10 yaşında erkeklerden hoşlanması daha anormal bir durumdur.Artık sadece şikayet eden ve hiçbir şekilde çözüm üretmeyen insanları görünce sadece gülesim geliyor. Şikayet şikayet şikayet... Tamam, doğduğun ülkeyi sevmiyorsun, bunu değiştirme şansın var mı? 20 küsür yıl geri gidip doğduğun ülkeyi değiştirme fırsatı verilecek mi sana? Eee o zaman bu durumu şikayet ederek kendini yıpratmanın ne anlamı var? ''ilkokul, ortaokul, lise aşkım olmadı'' demişsin, arkadaşlar siz ne yaşıyorsunuz da bunları normalmiş gibi görüyorsunuz ya? İlkokul aşkı ne demek abicim? Bir insanın 18'den önce aşkının olmaması anormal değil, tam aksine 18'den önce aşkının olması anormal bir durumdur. Hatta 20li yaşların başlarına kadar hiç sevgiliniz olmaması da çok normal bir durumdur.
Bu kadar negatif yüklenmiş kafada olan birisinin hayatta mutlu olması emin olun imkansıza yakındır. Senin önce bakış açını düzeltmen lazım.