Doğduğum ülkeyi sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yardım edilecek insan var, edilmeyecek insan var. Çabanıza değmez. Arkadaş resmen uçurumda, uzatılan ele nasırlı diyor beğenmiyor.
Bence İmkansız diye bir şey yok ve her zaman umut var(kartal emojisi)(amariga yolları)
 
Yurt dışının sadece görünen tarafıyla ilgilenmişsin görünmeyen tarafına da baktın mı? Yurt dışında türklere yapılan ırkçılıktan haberinin olduğunu bile düşünmüyorum. Avrupa öyle sandığın gibi altın tepsi değil maalesef toplumlaşma var ve sana herkes orada başka gözle bakacak. Öyle dediğin gibi aşk hayatı, arkadaş hayatı falan daha kendi ülkende bile başaramamışken orada mız mızlanarak başarmayı hayal etmen Trajikomik..
 

Zaten sizin amacınız belli zorbalamaya çalışıyorsunuz sizinle yazışmam bir hataydı.
 
Zaten sizin amacınız belli zorbalamaya çalışıyorsunuz sizinle yazışmam bir hataydı.
Tek ben mi sıkıntıyım hocam. Arkadaş size belkide çoğu psikologdan daha iyi yardımcı olmuş. Arkadaşın dediği gibi uçurumdasınız el nasırlı diye tutmuyorsunuz. Benim gönderdiğim şarkıya takılmışsınız. Sonunuz iyi olsun.
 

Amerika'da harbi halkın yarısı cahildir, Avrupa'da çok daha iyi olduğunu bizde biliyoruzda bir insanın 5 cümlesinden 4 cümlesi ülkeden nefret ediyorum beni kısıtladılar olmaz ya 14 sayfa oldu hala hiçbir şey anlatamadık 10 kişi varızdır.
 

Ben daha çok İsviçre veya Finlandiya'da yaşamayı istiyorum. Şu an susuz bir adama suyun markasını sormak gibi bir şey bu Avrupa ülkesine atabilirsem kendimi o zaman rahata ve huzura erişmiş olacağım.
 
Dostum ben erkek olduğumu da fazlasıyla hissediyorum, hissettiriliyor merak etme. Kendi çabamla emeğimle bu ülkede istediğim hayatı yaşamak için de güzel adımlarımı atıyorum. İstediğim noktada değilim ama çabamla geleceğim, ilerlememi kaydediyorum. Mızmızlanmak, hayal kurmak ve sayfalarca ağlamak yerine hayatın için bir şeyler yapmaya karar verirsen senin için iyi olur. İstediğin kadar hayal satmaya çalışmaya devam et. Beni ilgilendirmiyor hayatının gidişatı maalesef. Ailen bile boşvermiş, bana ne?

Forumda çok tip gördüm, böylesini görmedim gerçekten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…