Ya arkadaşım anladık var toplumsal çürüme herkes biliyor bunu 5'dir aynı şeyi söylüyorsun argüman olarak. Ayrıca Türk vatandaşı olmaktan utanıyorsan ben bir şey diyemem daha sen topluma bakma kendin çürümüşsün.
Sen toplumun nasıl olduğunu biliyorsun saygı yok dinsiz olduğumu söylediğim zaman gerçekte "sen yanlış yoldasın" namussuz damgası vuruyorlar dövmem ve piercinglerim var bundan dolayı sen "gay mısın veya top musun" gibi söyleyen kişiler oluyor tabii bende bende ona ağır şeyler söyleyip onu bastırıyorum.
Baya huzurlusunuz hocam. Arkadaş çevrenizde muhtemelen kendiniz gibi tiplerle dolu. Biraz daha olmak istediğiniz kişilerle takılsanız daha mantıklı olmaz mı?
Sen toplumun nasıl olduğunu biliyorsun saygı yok dinsiz olduğumu söylediğim zaman gerçekte "sen yanlış yoldasın" namussuz damgası vuruyorlar dövmem ve piercinglerim var bundan dolayı sen "gay mısın veya top musun" gibi söyleyen kişiler oluyor tabii bende bende ona ağır şeyler söyleyip onu bastırıyorum.
Avrupa'da dövmen olsun veya piercingin olsun kimse seni kötülemez veya sana eş cinsel muamelesi yapmaz neden birbirlerine saygısı var örnek Hristiyan'ların çoğunluğu olduğu bir ülke de Ateist veya başka bir dine inan yine dışamazlar birçok Ateist arkadaşım var Avrupa'da bundan dolayı dışlanmıyorlar.
Avrupa'da dövmen olsun veya piercingin olsun kimse seni kötülemez veya sana eş cinsel muamelesi yapmaz neden birbirlerine saygısı var örnek Hristiyan'ların çoğunluğu olduğu bir ülke de ateist veya başka bir dine inan yine dışamazlar birçok ateist arkadaşım var Avrupa'da bundan dolayı dışlanmıyorlar.
Bak toplumu bende biliyorum ama "en iyi" ben bilmiyorum buradaki herkes eşit derecede toplumun seviyesi ve itibarından haberdar. Senin gibi bu durumlara düşen yüzbinlerce genç var fakat senin durumun farklı ben onu anlatmaya çalışıyorum sana. Bak ben konunun başında da dedim benim çevremde eşcinsel arkadaşlarımda var ben kimseyi yadırgamam etmem düzgün insansa sonrası da umrumda değil. Benim düşüncemde olan bir çok insan da var hala merak etme. Hani toplum çürüdü derken raftaki tüm herkes için deme hala daha çürümeyen bir kesimde mevcut. Bu durumdan rahatsız isen git dedim Avrupya olmaz diyorsun git diyenlere hep aynı tatavayı yapıyorsun.
Burada zaten neden yapılmadığını benim gibi kişiler biliyor toplumsal çürüme var ve dediğim gibi bu ülkeden kurtulduğum gibi T.C. Vatandaşlığımın iptal edilmesi için mahkemeye veya nereye başvurmam gerekiyorsa oralara başvuracağım bu vatandaşlığı taşıdığım için kendimden utanıyorum.
İçi boş kasecik tanımı tam sana göre yapılmış. Herkesten kendini üstte görüyorsun ve sana göre diğer insanlar ahmak ama ne hikmetse sen onlardan daha zekisin. Sana göre ahmak olan insanlar şu an bir şeyin ucundan tutup hayatını ilerletmeye çalışırken senin yapabildiğin tek şey mız mızlanarak hayatından şikayetçi olman. Kimseye dinsiz olduğunu açıklamak zorunda değilsin ya da birisi sana sorduğunda "kanka ben inanmiyorum ya" yapmak zorunda da değilsin. Yolda geçen hiçbir insan piercingi olan birine "ya kanka gay mısın top musun sen bunlar ne" diye bir cümle de kurmaz. Böyle insanlarla aynı ortamda bulunman da senin sorunun. Ailenin bile seni boş vermesini artık normal karşılıyorum. Umutsuzluktan ibaretsin ve bunu düzeltmeye karşı hiçbir çaban yok ve bu durumda biri seninle neden zamanını kaybetsin ki? Tek bildiğin Avrupa da Avrupa. Sen İsviçre'yi Amerika'yı falan bırak kendi şehirini bile terk edemezsin boş yere hayal kurma.