Doğduğum ülkeyi sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkenin şartları çok kötü belki berbat ötesi olabilir. Lakin bu gün boyu bunu düşünüp üzülmemiz gerektiği anlamına gelmiyor ki. Bu şartları kendimiz için iyi hale getirmeye çalışmakta bir yol mesela.
Mesela Avrupa'dan örnek vermişsiniz, Avrupa'ya gitmek neden sizin için bir amaç olmasın?

Ben bu kadar insanla tanıştım benim gibi düşünen kimseyi bulamadım o yüzden insanlarla tanşmayı bırakıp asosyal ve depresif olmalıyım. Gibi.

Ben bir arkadaşa yazmıştım asosyal değilim diye belirtmiştim hatta oyunlarda konuşuyorum veya sosyal medyada bazı insanlarla yazışıyorum hiçbiri normal insanla konuşmanın zevkini vermiyor tabii ki Avrupa'da yaşayıp bir arkadaşlık kurmak isteyeceğim elimde olan tek hayat var onun 4/1'i yok oldu ölüme yaklaşıyorum hiçbir şey yaşayamadım ne bir aşk yaşadım, mutlu olamadım, para kazansan bile paranın değeri olmayan bir ülke de rezillik çekiyoruz bu ülke de geçirdiğim her saniye bana işkence olarak geri döndü, Green Card alabilsem bu ülkenin vatandaşlığından çıkarılmam için mahkemelere veya nerelere başvurmam gerekiyorsa oralara başvuracağım 21 yılın kini var üstüm de nefretimi böyle kusacağım.

Kanka senin direkt olarak psikolojik problemlerin var, profesyonel destek alsan iyi olur.

Ne alakası var? Mutlu olduğum şeylerle alakalı konular açmam psikolojim bozuk mu yapıyor?
Tükenmişlik sendromu ile beraber manik bir depresyon belirtisi gösteriyorsun. Sistematik ve süre gelen bir şekilde. Bu yüzden profesyonel bir destek alman lazım.

Direkt suratına vurulması gereken şey egoist biri olduğun. Bununla alakalı bir problemin olmayabilir, egoist olup olmamanın kötü ya da iyi bir şey olup olmadığını tartışırız. Ancak yaşadığı ülkeden , hayat şartlarından , psikolojik problemlerden muzdarip olan tek kişi sen değilsin. Milyonlar ile aynı kaderi paylaşıyorsun. Bu duruma isyan etmek hakkın, ama bunun böyle gitmeyeceğini düşünüyorsan bir şeyler yapacaksın. Yapmak için gerekli motivasyona sahip olmayabilirsin. Kendine motivasyon yaratacaksın. Genel bir mutluluk haline kavuşamasan da gelir geçer mutlulukları yaratmaya çalışacaksın. Eğer bu söylediklerim ağır geliyorsa ve sen akışına bırakıp söylenmeye devam edeceksen egoistsin. Milyonlar bir şeyler için, hayalleri için çabalıyorken sen "keşke daha iyi bi' ülkede doğsaydım da çabalamasaydım" diyorsan bunun başka açıklaması yok.

Tükenmişlik sendromu ile beraber manik bir depresyon belirtisi gösteriyorsun. Sistematik ve süre gelen bir şekilde. Bu yüzden profesyonel bir destek alman lazım.

Üstte anlattığım gibi bu ülke de yaşadığım sorunları anlattım onları tekrar oku eğer o konuyu merak ediyorsan oraya bak neleri anlattığımı görürsün.

Bulunduğum durumdan kurtulamıyorum başlıkta belirttiğim gibi benim çok hedeflerim vardı insanların ve ailenin baskısı dini baskılarda dahil olmak üzere benim hayatımı mahvettiler istediğim şeyleri yapmak istemeyen birisine dönüştüm neden hep bir engel hep bir sıkıntı çıkaran aile toplum olduğu için ben böyle birisine dönüştüm Avrupa'da böyle bir şey yok sen bir şey mi yapmak istiyorsun ailen destek olur arkadaşların manevi olarak destek olurlar.

Konuyla alakasız mesaj niye atıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…