FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Dogecoin almak istiyorum nereden alabilirim? Paribu ve ya Koinim önermeyiniz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 Binance.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 6 Şubat 2021 #3 Paribu neden istemediğinizi merak ettim cevaplayabilir misiniz?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 6 Şubat 2021 #4 Binance. Zarar edebilirsin bu arada pump yedi diye varınızı yoğunuzu basmayın. Yatırım tavsiyesi değildir.
Binance. Zarar edebilirsin bu arada pump yedi diye varınızı yoğunuzu basmayın. Yatırım tavsiyesi değildir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 6 Şubat 2021 #5 Dogecoin eğlence olsun diye çıkarılmış bir coine benziyor. Bence alınmamalı. Bu arada adamlar geçen fena vurgun yaptı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dogecoin eğlence olsun diye çıkarılmış bir coine benziyor. Bence alınmamalı. Bu arada adamlar geçen fena vurgun yaptı. Yatırım tavsiyesi değildir.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 Vivaldi12 dedi: Paribu neden istemediğinizi merak ettim cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yorumları kötü idi.
Vivaldi12 dedi: Paribu neden istemediğinizi merak ettim cevaplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yorumları kötü idi.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 6 Şubat 2021 #7 FarukS dedi: Yorumları kötü idi. Genişletmek için tıkla... Ben de birkaç yorum okuduktan sonra kararımı Binance olarak değiştirdim fakat daha deneyimli ve kullanmış kişileri de dinlemek gerek.
FarukS dedi: Yorumları kötü idi. Genişletmek için tıkla... Ben de birkaç yorum okuduktan sonra kararımı Binance olarak değiştirdim fakat daha deneyimli ve kullanmış kişileri de dinlemek gerek.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 6 Şubat 2021 #8 Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe
Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 6 Şubat 2021 #9 Ciusance dedi: Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe Genişletmek için tıkla... Kullanıcı almamış ve ben de almaması yönünde uyarıyorum. Zaten arkadaşlar nereden alacağını söylemiş. Yazmak için yazmayın.
Ciusance dedi: Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe Genişletmek için tıkla... Kullanıcı almamış ve ben de almaması yönünde uyarıyorum. Zaten arkadaşlar nereden alacağını söylemiş. Yazmak için yazmayın.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #10 Yaşın kaç ? Ciusance dedi: Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe Genişletmek için tıkla... Volatilite çok yüksek coin gayet normal.
Yaşın kaç ? Ciusance dedi: Konu başlığı: Dogecoin nereden alabilirim? Sürprizbozan: Gelen mesaj: dogecoin ne moruq ehehe eğlence olsun diye çıkarılmış bir coin ehehe Genişletmek için tıkla... Volatilite çok yüksek coin gayet normal.