GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 6 Şubat 2021 #11 Yatırım tavsiyesi değildir. Ben Binance üzerinden alıyorum ancak DogeCoin değil. Qtum alıyorum. Şu anda güzel bir Pump yedi. Yaklaşık 450 Dolar karım oldu.
Yatırım tavsiyesi değildir. Ben Binance üzerinden alıyorum ancak DogeCoin değil. Qtum alıyorum. Şu anda güzel bir Pump yedi. Yaklaşık 450 Dolar karım oldu.
3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #12 FarukS dedi: Dogecoin almak istiyorum nereden alabilirim? Paribu ve ya Koinim önermeyiniz. Genişletmek için tıkla... Binance, Paribu güzel seçenekler. Tabi geçen baya pompalandı şimdi çok hareketi yok, ondan varınızı yoğunuzu ortaya koymayın. Ben deneyip biraz kaybetmiştim. Yatırım tavsiyesi değildir.
FarukS dedi: Dogecoin almak istiyorum nereden alabilirim? Paribu ve ya Koinim önermeyiniz. Genişletmek için tıkla... Binance, Paribu güzel seçenekler. Tabi geçen baya pompalandı şimdi çok hareketi yok, ondan varınızı yoğunuzu ortaya koymayın. Ben deneyip biraz kaybetmiştim. Yatırım tavsiyesi değildir.