Doğru Cevaba 10 Pirinç

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
lisans öğrencisi
Dünya Gıda Programı'nın desteklediği bir proje olan '' Freerice '' adlı projeden bahsedeceğim. Proje sizlere site veya uygulama aracılığıyla sorular soruyor. Sorular 7 ana kategori altında oluşuyor. Ve bu başlıklardan seçtiğiniz konulara göre soru cevaplıyorsunuz. Her doğru cevaba 10 pirinç kazanıyorsunuz. 10 pirinci nasıl bu kadar kolay edebiliyoruz peki? Her doğru cevapta sayfada veya programda reklam gösteriyor. ( Video olarak daha karşılaşmadım. Hep alt tarafta küçük bir şekilde gösteriliyordu. Oyuna etkisi olmuyordu. ) O reklamın parası 10 pirinç almaya yetiyor. Hem dil olarak, hem de kültür alanında sizleri destekleyen sorular soruyor. Böylelikle hem siz bir şeyler öğreniyorsunuz hem de durumu kötü olan insanlar için bir nevi bağış yapmış oluyorsunuz.

Uygulama linki: Freerice 🍚🇺🇳 - Apps on Google Play

Site linki: Freerice

1571254883540.png

Screenshot_2019-10-16-21-08-39.png

Son düzenleme:
Tosuncuk, sen misin yoksa? 😀
Proje bana ait değil. Dünya Gıda Programı'nın başlatmış olduğu bir yardım kampanyası. Ben daha yeni keşfettiğim için bunu sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü bu projeye yönelik Türkiye de fazla ilgi olmadığını gördüm.

Kesin güvenilir mi? Bağış gidiyor mu? Boşa para verdirmeyelim bazı insanlara
Sayfada yardımlar hakkında şöyle bir bilgi veriyor:
''Dünya Gıda Programı tarafından alınan her ödemenin % 93,5'inin doğrudan çocuklara ve ailelerine yardım etmeye gittiğinden emin olabilirsiniz. ''

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı