Doğru erkek nasıl bulunur?

@Ayla9080 Görmedim. Bir kadın ortalamanın altı olsa bile çok rahat partner bulabilirken ortalamanın altındaki bir erkek çoğu zaman hatta hiç bulamıyor.

Aslinda bu girişkenlige bakiyor inanin ki. Cekingen olursaniz ister cok zengin ister cok yakisikli olun hiç fark etmez. Biraz sohbetiniz guzel olsun yeter ki. Kizlar cok cabuk baglanir. Kizlar kolay buluyor cunku gidip konusabiliyorlar. Cok guzel olsan bile cekingensen yine bulamazsin. Erkekler yanina gelmeye cesaret edemez.

@Ayla9080 yıllardır insanlarla tanışıyorum, konuşuyorum, teklif ediyorum ama ne yaptıysam ettiysem kimse beni istemedi. Kadın olsam şu ana kadar bir sürü olmuştu. Demek ki her şey kişilik değil.

@Ayla9080 yıllardır insanlarla tanışıyorum, konuşuyorum, teklif ediyorum ama ne yaptıysam ettiysem kimse beni istemedi. Kadın olsam şu ana kadar bir sürü olmuştu. Demek ki her şey kişilik değil.

Biraz negatif olabilir misin? Surekli negatif olursan ya da ozguven problemi yasiyorsan ve bunu belli ediyorsan insanlar istemiyor. Herkes civil civil enerjisi yuksek insanlar sever.

Mesela ben hiçbir bana yaklaşan kızlara asla yan gözle bakmadım yani illa ki vardır böyle erkekler ama zor nadir varlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…