Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Dumbell presste normalde kolumu birazcik v gibi yapmak lazim ama ben çok azıcık daha açıyorum öyle hissediyorum ne yapayım?
Dumbell presste normalde kolumu birazcik v gibi yapmak lazim ama ben çok azıcık daha açıyorum öyle hissediyorum ne yapayım?
Z Zeathrone Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Açmaman lazım yoksa hedef bölge yok olur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2024
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Zeathrone dedi: Açmaman lazım yoksa hedef bölge yok olur. Genişletmek için tıkla... Kanka açmak dediğim dümdüz ı seklinde değil yine v gibi ama biraz daha açık.
Zeathrone dedi: Açmaman lazım yoksa hedef bölge yok olur. Genişletmek için tıkla... Kanka açmak dediğim dümdüz ı seklinde değil yine v gibi ama biraz daha açık.
Z Zeathrone Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Crucible dedi: Kanka açmak dediğim dümdüz ı seklinde değil yine v gibi ama biraz daha açık. Genişletmek için tıkla... Kanka sorun yok o zaman basabilirsin eğer o yanmayı hissediyorsan.
Crucible dedi: Kanka açmak dediğim dümdüz ı seklinde değil yine v gibi ama biraz daha açık. Genişletmek için tıkla... Kanka sorun yok o zaman basabilirsin eğer o yanmayı hissediyorsan.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 Zeathrone dedi: Kanka sorun yok o zaman basabilirsin eğer o yanmayı hissediyorsan. Genişletmek için tıkla... Hissediyorum kanka.
Zeathrone dedi: Kanka sorun yok o zaman basabilirsin eğer o yanmayı hissediyorsan. Genişletmek için tıkla... Hissediyorum kanka.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.951 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2024 #6 Doğru form daha önemlidir. Kollarını tamamen V şeklinde yapmana gerek yok, 45 derece yap, yarımın biraz azı olsun.
Doğru form daha önemlidir. Kollarını tamamen V şeklinde yapmana gerek yok, 45 derece yap, yarımın biraz azı olsun.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa 24 Şubat 2024 #7 Crucible dedi: Dumbell presste normalde kolumu birazcik v gibi yapmak lazim ama ben çok azıcık daha açıyorum öyle hissediyorum ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Doğru formun yanı sıra herkesin kaslarını hissettiği hareket aralığı farklı. Bende shoulder press yaparken dambılları yukarda birleştirmiyorum o şekilde omzuma daha iyi vuruyor. Sende nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yap.
Crucible dedi: Dumbell presste normalde kolumu birazcik v gibi yapmak lazim ama ben çok azıcık daha açıyorum öyle hissediyorum ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Doğru formun yanı sıra herkesin kaslarını hissettiği hareket aralığı farklı. Bende shoulder press yaparken dambılları yukarda birleştirmiyorum o şekilde omzuma daha iyi vuruyor. Sende nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yap.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 24 Şubat 2024 #8 her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bir harekette o hareketin hedeflediği bölgeyi hissettiğin sürece formu kendine göre ayarlayabilirsin
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bir harekette o hareketin hedeflediği bölgeyi hissettiğin sürece formu kendine göre ayarlayabilirsin