Önceliklen merhaba. Bildiniz gibi Steam yaz indirimi yaptı ve ben sabah GTA 4 ve Mafia 2 (classic) ve Mafia 2 Definitive Edition aldım. Toplam 100 TL. Sonra GTA 4 indirirken bir şey fark ettim, aşağıdaki verdim resimdeki gibi GTA 4 & Episodes from Liberty City yazıyor. Sonra yanlış GTA 4 mü aldım diye size sormak istiyorum. Doğru GTA 4 mü bu?
Doğrudur complete edition almışsınız içinde GTA4, ballad of the gay Tony ve lost and damned var hepsi çok güzeldir en az toplam 50 saat playtimesi var severek oynarsan.
Peki ayrı ayrı alındında 200 300 TL'ye gelen Mafia 2 ve Mafia 2 Definitive Edition sadece Mafia 2 Definitive Edition 60 küsure alıp yanında Mafia 2 bedava geldi güzel mi yapmışım?
Bildiğim kadarıyla mafia 2 ve mafia 2 definitive edition arasında senaryo ve oynanış konusunda bir fark yok definitive edition asıl oyunun remastered hali, yani iki oyunu birden oynamanın bir anlamı yok sadece definitive edition 60 tlden pahalıysa mantıklı bir iş ama değilse pek de mantıklı değil. ikisini birden oynayacaksanız evet ucuza getirmişsiniz.
Peki ayrı ayrı alındında 200 300 TL'ye gelen Mafia 2 ve Mafia 2 Definitive Edition sadece Mafia 2 Definitive Edition 60 küsure alıp yanında Mafia 2 bedava geldi güzel mi yapmışım?
Doğrudur. Hem bildiğimiz klasik Niko var, hem de DLC'ler ile beraber gelen Hay Tony ve motorcu karakterin olduğu hikaye kısmı var. Üçü de ayrı, tek oyunda.
Önceliklen merhaba. Bildiniz gibi Steam yaz indirimi yaptı ve ben sabah GTA 4 ve Mafia 2 (classic) ve Mafia 2 Definitive Edition aldım. Toplam 100 TL. Sonra GTA 4 indirirken bir şey fark ettim, aşağıdaki verdim resimdeki gibi GTA 4 & episodes from liberty City yazıyor. Sonra yanlış GTA 4 mü aldım diye size sormak istiyorum. Doğru GTA 4 mü bu?