Bir tane mi doğru insan vardır? Karşınıza bir doğru daha çıkamaz mı? Kaldı ki insanın doğruları zamana ve mekana göre değişime uğramaz mı? Yani 20 yaşınızdaki siz ile 45 yaşındaki siz aynı tarzda bir ilişki mi isterdiniz?
Bir tane mi doğru insan vardır? Karşınıza bir doğru daha çıkamaz mı? Kaldı ki insanın doğruları zamana ve mekana göre değişime uğramaz mı? Yani 20 yaşınızdaki siz ile 45 yaşındaki siz aynı tarzda bir ilişki mi isterdiniz?
Şartlar dahilinde birden fazla doğru insan elbette vardır. Bugün için doğru insan beni severek destek çıkan insandır, yarın ise gireceğim işte bana manevi destek veren insandır. Bu o anki duruma göre değişir. İnsanların kendilerine çizdikleri yol genelde kolay kolay sapmadığı için tek bir insandan örnek verdim. Yoksa bir insanın annesi ölmeden önceki doğru insanı ile annesi öldükten sonraki düşünceleri, hayatı ile beraber o anki doğru insanı elbette bir olmaz mesela. Hayatında kırılma noktaları yaşayan insanlar için birden fazla doğru insan diyebileceği tiplemeler var tabii ki. Değişime elbette uğrayacak. Çocukluktan gelen bir şey varsa o değişime beraber uğrayacağınız için bir tek o istisnadır ve doğru kişi sadece odur diyebilirim.