Awmerss Decapat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 39 24 Ocak 2022 #1 İnternet sık sık kesildiği için yardım çağırmıştık. Gelen kişi adaptörün modeme uygun olmadığını söyledi, sonrasında hangi modem adaptörü almamız gerektiğini söyledi ama unuttum. Modemim için doğru adaptörün ne olduğunu nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
İnternet sık sık kesildiği için yardım çağırmıştık. Gelen kişi adaptörün modeme uygun olmadığını söyledi, sonrasında hangi modem adaptörü almamız gerektiğini söyledi ama unuttum. Modemim için doğru adaptörün ne olduğunu nasıl anlayabilirim?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.925 Çözümler 39 Yer Berlin 24 Ocak 2022 #2 Modemin arkasında veya kutusunda, kullanım kılavuzunda, vesaire. İlla gereken güç oranı yazar oradan bakabilirsiniz.
Modemin arkasında veya kutusunda, kullanım kılavuzunda, vesaire. İlla gereken güç oranı yazar oradan bakabilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Ocak 2022 #3 Genelde modemin altındaki etikette adaptör güç değeri yazar. Buna uygun Volt ve Amper cinsinden adaptör alınabilir.
Genelde modemin altındaki etikette adaptör güç değeri yazar. Buna uygun Volt ve Amper cinsinden adaptör alınabilir.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 24 Ocak 2022 #4 Modem nedir?