Efekan.o
Centipat
Daha fazla  

1: S24 Ultra kullanıyorum batarya ömrü uzun olsun diye pil korumasını açıyorum ve 80'e kadar şarj ediyorum, fakat şarjını her zaman %10'un altına düşürüyorum, bir zararı olur mu şarjının sürekli %10 altına düşmesinin, çevremden gelen tavsiyelerde bu tarz şeylerdi, şarjını %80'e kadar şarj etmem ve full bitirmem söylendi.
2: Kuzenimde S24 Ultra kullanıyor fakat gün içinde çok aktif kullanmıyor, 2 günde bir şarja takıyor çok fazla telefonla ilgilenmiyor.
Kuzenimin batarya ömrü sağlıklı olur mu, batarya devir sayısını çok arttırmak istemediği için böyle yapıyor.
Soruları biraz karmaşık sormuş olabilirim size zahmet iki soruya da cevap verebilirseniz çok iyi olur.

2: Kuzenimde S24 Ultra kullanıyor fakat gün içinde çok aktif kullanmıyor, 2 günde bir şarja takıyor çok fazla telefonla ilgilenmiyor.
Kuzenimin batarya ömrü sağlıklı olur mu, batarya devir sayısını çok arttırmak istemediği için böyle yapıyor.
Soruları biraz karmaşık sormuş olabilirim size zahmet iki soruya da cevap verebilirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör: