Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 22 Haziran 2021 #2 Attığınız videoda bir yanlışlık göremedim.
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.778 Makaleler 9 Çözümler 38 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2021 #3 Stoch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru kuruyor sorun olursa konu açarsınız.
Stoch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru kuruyor sorun olursa konu açarsınız.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakarakta yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakarakta yapabilirsiniz.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 22 Haziran 2021 #5 Stoch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kurmuş bir problem yok.
Stoch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok yakında kardeşime video sahibinin Windows kurduğu PC'den alacağım ve bu videodan bakarak kurmak istiyorum. Adam doğru kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kurmuş bir problem yok.
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 O video doğru anlatıyor ama Recep daha iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O video doğru anlatıyor ama Recep daha iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 22 Haziran 2021 #7 1- MediaCreationTool ile Windows10.iso dosyanızı oluşturup bilgisayarınıza atın. 2- Rufus indirip USB'nizi formatlarken Windows 10'u üstüne yazın. 3- BIOS'tan açılma önceliğini USB'ye verin yada Boot Menu'sünden USB'nizi seçin. 4- Kuruluma başlayın.
1- MediaCreationTool ile Windows10.iso dosyanızı oluşturup bilgisayarınıza atın. 2- Rufus indirip USB'nizi formatlarken Windows 10'u üstüne yazın. 3- BIOS'tan açılma önceliğini USB'ye verin yada Boot Menu'sünden USB'nizi seçin. 4- Kuruluma başlayın.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 Doğru anlatıyor, sorun yok.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #9 Çok değerli vakitlerinizi bana ayırdığınız için size minnettarım. Çok sağ olun. TeknoGame20 dedi: O video doğru anlatıyor ama Recep daha iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mrmorgan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakarakta yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığım video daha çabuk ve daha sade anlatıyor gibime geldi. Teşekkür ediyorum. Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Çok değerli vakitlerinizi bana ayırdığınız için size minnettarım. Çok sağ olun. TeknoGame20 dedi: O video doğru anlatıyor ama Recep daha iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mrmorgan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakarakta yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığım video daha çabuk ve daha sade anlatıyor gibime geldi. Teşekkür ediyorum.