Battle.net Doğrulama kodu göndermiyor

mumyasosk

Femtopat
Daha fazla  
Ow2 oynayacaktım oyuna girmek için benden SMS doğrulaması istedi, basıyorum SMS doğrulamasına numaramı yazıyorum kod gelmiyor. Başka hesaplardan ve başka telefondan da denedim hiçbir şekilde düzelmedi. İnternette yönergeleri var ama yönergelerin hepsini denedim yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ow2 oynayacaktım oyuna girmek için benden SMS doğrulaması istedi, basıyorum SMS doğrulamasına numaramı yazıyorum kod gelmiyor. Başka hesaplardan ve başka telefondan da denedim hiçbir şekilde düzelmedi. İnternette yönergeleri var ama yönergelerin hepsini denedim yine olmadı.
Başka numarayla deneyin. Annenizin veya babanızın telefon numarasını deneyebilirsiniz.

OW2 oynayacaktım oyuna girmek için benden SMS doğrulaması istedi, basıyorum SMS doğrulamasına numaramı yazıyorum kod gelmiyor. Başka hesaplardan ve başka telefondan da denedim hiçbir şekilde düzelmedi. İnternette yönergeleri var ama yönergelerin hepsini denedim yine olmadı.

Aynı sorun Warzone yükledim 4 gündür giremiyorum kod gelmiyor hocam ne yaptınız çözebildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı