E Emin Lüleci Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2023 #2 Steam'i yeniden başlatmayı deneyin.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 İndirme önbelleğini temizlemeyi dener misiniz?
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #4 Birden düzelmeye başladı bekliyorum. Oyunu aşağıdaki diske kurdum alakası olabilir mi? Hard disk halen kullanılabilir mi? Elimdeki bu diski 2. depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. Test sonuçları aşağıdaki gibi halen kullanılabilir durumda mı? www.technopat.net
Birden düzelmeye başladı bekliyorum. Oyunu aşağıdaki diske kurdum alakası olabilir mi? Hard disk halen kullanılabilir mi? Elimdeki bu diski 2. depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. Test sonuçları aşağıdaki gibi halen kullanılabilir durumda mı? www.technopat.net
E Emin Lüleci Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2023 #5 Skaylia dedi: Birden düzelmeye başladı bekliyorum. Oyunu aşağıdaki diske kurdum alakası olabilir mi? Hard disk halen kullanılabilir mi? Elimdeki bu diski 2. depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. Test sonuçları aşağıdaki gibi halen kullanılabilir durumda mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olabilir Başka bir şey indirmeyi denediğinizde sorun çıkıyor mu?
Skaylia dedi: Birden düzelmeye başladı bekliyorum. Oyunu aşağıdaki diske kurdum alakası olabilir mi? Hard disk halen kullanılabilir mi? Elimdeki bu diski 2. depolama alanı olarak kullanmak istiyorum. Test sonuçları aşağıdaki gibi halen kullanılabilir durumda mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olabilir Başka bir şey indirmeyi denediğinizde sorun çıkıyor mu?
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #6 Evet sorun disk kaynaklıymış. Emin Lüleci dedi: Olabilir. Başka bir şey indirmeyi denediğinizde sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk defa bu diske oyunu yüklemeyi denedim. Vorfell dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Değişmedi. %100'e geliyor ve disk hatası diyor. Son düzenleme: 7 Haziran 2023
Evet sorun disk kaynaklıymış. Emin Lüleci dedi: Olabilir. Başka bir şey indirmeyi denediğinizde sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk defa bu diske oyunu yüklemeyi denedim. Vorfell dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Değişmedi. %100'e geliyor ve disk hatası diyor.