Doğuda hemşirelik okunur mu?

firesenjung

Picopat
Daha fazla  
Doğuda hemşirelik düşünüyorum. Doğuda üniversite okumuş olan varsa deneyimlerini, yaşadıklarını anlatırsa sevinirim.

Yani hocam bilemiyorum oralar soğuk ve pek sosyal hayat yok doğuyu secmenizin nedeni nedir tam olarak hocam? gerçi doğudada kiraların ve fiyatların pek yüksek olmaması biraz avantaj olabilir.
Kendim de Vanda yaşıyorum. Bu sıralamayla doğu dışında hemşirelik gidemiyorum. Hemşireliğe de garanti meslek gözüyle baktığım için.

Van geliyorsa tavsiye ederim hem sosyallik açısından Van fazla üzmez. Kendimde Van'da yaşıyorum. Benim kuzenim burada hemşirelik son sınıf okuyor memnun ama dersler zor diyor. KPSS çalışıyor şu an. KPSS de biraz iyi yapılırsa bence garanti meslek maaşları da yanılmıyorsam 65-70k civarı bence mantıklı bir bölüm. Bende bu yıl girdim say 85k geldi diş istiyordum ama gelmiyor ne yazacağımıda bilmiyorum. Hemşirelik düşündümde pek erkeklere uygun bir meslek olarak gelmiyor bana büyük ihtimalle 1 sene daha hazırlancam diş için.

Ağrı, Iğdır, Ardahan.

Bu şehirlerde patlarsın sıkıntıdan şimdiden söyleyeyim. Doğru düzgün cafe bile yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı