K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #21 yilmazefebcir dedi: Merhaba hocam bu attığınız modlar adalın oyundakılarının aynısımı çünkü sadece herobrine wither Strom'u çağıramazda. Genişletmek için tıkla... Adal DC sunucusunda mod paketini yayınlamıştı 70 küsüt mod vardı.
yilmazefebcir dedi: Merhaba hocam bu attığınız modlar adalın oyundakılarının aynısımı çünkü sadece herobrine wither Strom'u çağıramazda. Genişletmek için tıkla... Adal DC sunucusunda mod paketini yayınlamıştı 70 küsüt mod vardı.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #22 Kaganv2 dedi: Adal DC sunucusunda mod paketini yayınlamıştı 70 küsüt mod vardı. Genişletmek için tıkla... Merhaba baktım ama bulamadımda biliyorsanız hangi kanalda olduğunu söyler misiniz?
Kaganv2 dedi: Adal DC sunucusunda mod paketini yayınlamıştı 70 küsüt mod vardı. Genişletmek için tıkla... Merhaba baktım ama bulamadımda biliyorsanız hangi kanalda olduğunu söyler misiniz?
K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #23 yilmazefebcir dedi: Merhaba baktım ama bulamadımda biliyorsanız hangi kanalda olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Adalances meydanı diye bir başlık var onun alt dallarında. Dosya Ekleri IMG_20240407_194224.jpg 34,9 KB · Görüntüleme: 155
yilmazefebcir dedi: Merhaba baktım ama bulamadımda biliyorsanız hangi kanalda olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Adalances meydanı diye bir başlık var onun alt dallarında.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #24 Kaganv2 dedi: Adalances meydanı diye bir başlık var onun alt dallarında. Genişletmek için tıkla... Sizden bir ricada bulunsam eğer modlar orada sıralı ise oranın fotoğrafını atar mısınız?
Kaganv2 dedi: Adalances meydanı diye bir başlık var onun alt dallarında. Genişletmek için tıkla... Sizden bir ricada bulunsam eğer modlar orada sıralı ise oranın fotoğrafını atar mısınız?
K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #25 Bilgisayar başında değilim ama şöyle indirmeniz gerekiyor mod kurulumuda aynı odada mevcut. Dosya Ekleri Screenshot_2024-04-07-19-52-36-982_com.discord.jpg 69,6 KB · Görüntüleme: 161
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #26 Kaganv2 dedi: Bilgisayar başında değilim ama şöyle indirmeniz gerekiyor mod kurulumuda aynı odada mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam benim böyle hata verdi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 191,9 KB · Görüntüleme: 139 Ekran Görüntüsü (4).png 64,6 KB · Görüntüleme: 140
Kaganv2 dedi: Bilgisayar başında değilim ama şöyle indirmeniz gerekiyor mod kurulumuda aynı odada mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam benim böyle hata verdi?
K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #27 yilmazefebcir dedi: Hocam benim böyle hata verdi? Genişletmek için tıkla... Sanırım TLcher kullanıyorsunuz mod paketi için (benim bildiğim) orijinal Minecraft lazım.
yilmazefebcir dedi: Hocam benim böyle hata verdi? Genişletmek için tıkla... Sanırım TLcher kullanıyorsunuz mod paketi için (benim bildiğim) orijinal Minecraft lazım.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #28 Kaganv2 dedi: Sanırım tlcher kullanıyorsunuz mod paketi için (benim bildiğim) orijinal Minecraft lazım. Genişletmek için tıkla... O değil de başka bir Launcher hocam =D en iyisi gerçekten benim gerçek MC alma vaktim gelmiş.
Kaganv2 dedi: Sanırım tlcher kullanıyorsunuz mod paketi için (benim bildiğim) orijinal Minecraft lazım. Genişletmek için tıkla... O değil de başka bir Launcher hocam =D en iyisi gerçekten benim gerçek MC alma vaktim gelmiş.
K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #29 yilmazefebcir dedi: O değil de başka bir Launcher hocam =D en iyisi gerçekten benim gerçek MC alma vaktim gelmiş. Genişletmek için tıkla... Gerçek MC'nin fiyatı 500 lirayı geçmişti bilginiz olsun ayrıca modları CurseForge ile kurmanız lazım modlarda biraz ağır sisteminde iyi olması gerekebilir.
yilmazefebcir dedi: O değil de başka bir Launcher hocam =D en iyisi gerçekten benim gerçek MC alma vaktim gelmiş. Genişletmek için tıkla... Gerçek MC'nin fiyatı 500 lirayı geçmişti bilginiz olsun ayrıca modları CurseForge ile kurmanız lazım modlarda biraz ağır sisteminde iyi olması gerekebilir.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 7 Nisan 2024 #30 yilmazefebcir dedi: Hocam benim böyle hata verdi? Genişletmek için tıkla... Sezon 1 için Forge 47.1.3 sürümünü indireceksiniz hocam bu sürümle olmuyor.
yilmazefebcir dedi: Hocam benim böyle hata verdi? Genişletmek için tıkla... Sezon 1 için Forge 47.1.3 sürümünü indireceksiniz hocam bu sürümle olmuyor.