Doğukan Adal herobrine mod paketindeki modlar nedir?

Mod paketindeki modlar haricinde başka bir mod kurmadınız değil mi? Bazıları birbiri ile uyumsuz olabiliyor. Ayrıca crash raporunu da atabilirseniz iyi olur.

Tamam OptiFine indirmiştim sildim geçti.

Büyük ihtimalle sodium, rubidium gibi optimizasyon modları yüzünden hata verdi. Bunlar OptiFine ile asla çalışmıyor

Hocam datapack falan lazım mı? Şu an dünyayı açtımda ona göre lazımsa atacağım içine.

Hocam bir de wither strom evi var herobrine kendisi Wither'ı çağırması gerekmiyor mu?

Hocam datapack falan lazım mı? Şu an dünyayı açtımda ona göre lazımsa atacağım içine.

Hocam bir de wither strom evi var herobrine kendisi Wither'ı çağırması gerekmiyor mu?
Datapack gerekli değil sanırım olsa onu da koyarlardı muhtemelen. Wither Storm konusunu bilmiyorum hocam mod paketini hiç oynamadım.

Kanka oyunda Hero'nun boss savaşı için gereken totemi yaptığımda hem "seni uyarıyorum" demiyor, hem de yapınca deneysel eklentileri açmalısın diyor (açıkken veya kapalıyken iki türlü de).bir bilgin var mı, nasıl düzeltiriz? Moda devam edemiyoruz, boss savaşı olmuyor.

Hocam oradan indirme adalın Discord'undan paylaşıtığında 82 tane mod var orada Max 20 vardır.

kral deneysel özellikleri aktif etmelisin diyo(datapack yüklü modda eksik yok ve deneysel özellikler aktif) boss savaşında vs çalışmıyo mod bu yüzden, bilgin varmı.

Kral deneysel özellikleri aktif etmelisin diyor(datapack yüklü modda eksik yok ve deneysel özellikler aktif) boss savaşında vs çalışmıyor mod bu yüzden, bilgin var mı?

YouTube'da bir kod satırı var mod dosyalarında o değeri 0 1 ya da 1 0 yapıyorsun düzeliyor ama unttum zor bir şey değil.

The End Of Herobrine da var, unutma.

End Of Herobrine'de var

The End Of Herobrine da var, unutma.

End Of Herobrine'de var
True Herobrine'de var

Datapack'i nasıl indireceğiz? Bende paralı şeyler gösteriyor.

Son düzenleme:

Selamlar, bu dediğiniz her şeyi yapmama rağmen yanıt vermiyor bunun sebebi nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…