4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 11 Şubat 2021 #1 Doğukan Adal adlı yayıncının kullandığı texture packi çok istiyorum ama bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_20210211-001129.png 696 KB · Görüntüleme: 4.439
Doğukan Adal adlı yayıncının kullandığı texture packi çok istiyorum ama bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
Çözüm unknownusercbd0943 11 Şubat 2021 Arkadaşlar, bu videoda Adal'ın packi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, bu videoda Adal'ın packi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 29 Temmuz 2021 #21 RGEGEPRO dedi: Stay true da yapraklar kötü duruyor. Bence o değil ama çok benziyor. Yaprakları düzeltebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yalnızca bunu indirin. Bloklar birbiriyle bağlantılı olur. Yapraklar normal gözükür Xcyx dedi: 1.12.2 için var mı? Normel texture pack. Genişletmek için tıkla... Buradan birebir benzerini indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
RGEGEPRO dedi: Stay true da yapraklar kötü duruyor. Bence o değil ama çok benziyor. Yaprakları düzeltebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yalnızca bunu indirin. Bloklar birbiriyle bağlantılı olur. Yapraklar normal gözükür Xcyx dedi: 1.12.2 için var mı? Normel texture pack. Genişletmek için tıkla... Buradan birebir benzerini indirebilirsiniz.
WTFlopping Zeptopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #22 Xiwangg dedi: Bu texture pack ne packi. Eki Görüntüle 932279 Genişletmek için tıkla... vanilla tweks diye bi texture pack ama onun ayarlamaları var ben adalın kullanıdığı gibi ayarladım Vanilla Tweaks vanillatweaks.net burdan yükleyebilirsin Artı 0 Eksi
Xiwangg dedi: Bu texture pack ne packi. Eki Görüntüle 932279 Genişletmek için tıkla... vanilla tweks diye bi texture pack ama onun ayarlamaları var ben adalın kullanıdığı gibi ayarladım Vanilla Tweaks vanillatweaks.net burdan yükleyebilirsin