Doğum günü hediyesi seçimi

mOOsliman31

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşım bana hediye alacaktı. Ben o zaman Airsoft glock 19 gördüm ve bayağı beğendim. Arkadaşım ben sana doğum gününde alırım dedi. Bu arada 2. el glock istiyordum. Sıfırları biraz pahalıydı. Neyse o iş olmadı arkadaşım ve ben güzel ilan bulamadık. Oda bana ne istersin dedi bende 2 seçenek sundum.

1.HyperX QuadCast 2.2000 TL civarı Steam sepeti. Yakın zamanda YouTube'a video çekeceğim ve dedimki zaten Rampage Drop Plus var mikrofonuda iyi şimdilik idare eder ama oyunları alsam sonra yine mikrofon alırım dedim. Sizce hangisi mantıklı? Oyunların indiriminin bitmesine 30 saat var. Bende oyundan yanayım dedi ki indirimi kaçırmazsam alırım kaçırırsam mikrofon veya ne istersen. Sizce hangisi mantıklı? Veya başka ne alınabilir önerilerinizi bekliyorum. Aşağıyada mikrofonu ve Steam sepetini bıraktım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230730-163957_Steam.jpg
    Screenshot_20230730-163957_Steam.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230730-163952_Steam.jpg
    Screenshot_20230730-163952_Steam.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230730-112424_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230730-112424_Trendyol.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20230730-164006_Steam.jpg
    Screenshot_20230730-164006_Steam.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20230730-164001_Steam.jpg
    Screenshot_20230730-164001_Steam.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20230730-164009_Steam.jpg
    Screenshot_20230730-164009_Steam.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 53
Sisteminiz tüm oyunlar için yeterliyse ve hepsini merak ediyorsanız oyunlar olabilir. Mikrofonun fiyatı da yakında çok artabilir. Ben olsam mikrofon derdim ama oyunlar ile aranız daha iyiyse oyunları tercih edebilirsiniz.

(Böyle hediye alan arkadaşınızdan cümlemize.) :D

Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşım bana hediye alacaktı. Ben o zaman Airsoft glock 19 gördüm ve bayağı beğendim. Arkadaşım ben sana doğum gününde alırım dedi. Bu arada 2. el glock istiyordum. Sıfırları biraz pahalıydı. Neyse o iş olmadı arkadaşım ve ben güzel ilan bulamadık. Oda bana ne istersin dedi bende 2 seçenek sundum.

1.HyperX QuadCast 2.2000 TL civarı Steam sepeti. Yakın zamanda YouTube'a video çekeceğim ve dedimki zaten Rampage Drop Plus var mikrofonuda iyi şimdilik idare eder ama oyunları alsam sonra yine mikrofon alırım dedim. Sizce hangisi mantıklı? Oyunların indiriminin bitmesine 30 saat var. Bende oyundan yanayım dedi ki indirimi kaçırmazsam alırım kaçırırsam mikrofon veya ne istersen. Sizce hangisi mantıklı? Veya başka ne alınabilir önerilerinizi bekliyorum. Aşağıyada mikrofonu ve Steam sepetini bıraktım.
ubisoft oyunlarının hepsini çıkarmanı öneririm beş para etmez oyunlar

Hocam bu kadar şey doldurmuşsunuz sepete ama hepsi oynanır mı ki ben indirimden 400 tllik oyun aldım hala yarılayamadım.

Ubisoft oyunlarının hepsini çıkarmanı öneririm beş para etmez oyunlar.

Hocam oynuyorum ya seviyorum AC serisini.

Hocam bu kadar şey doldurmuşsunuz sepete ama hepsi oynanır mı ki ben indirimden 400 TL'lik oyun aldım hala yarılayamadım.

Hacım hesapta dursun illaki oynarım.

Sisteminiz tüm oyunlar için yeterliyse ve hepsini merak ediyorsanız oyunlar olabilir. Mikrofonun fiyatı da yakında çok artabilir. Ben olsam mikrofon derdim ama oyunlar ile aranız daha iyiyse oyunları tercih edebilirsiniz.

(Böyle hediye alan arkadaşınızdan cümlemize.) :D

Bence oyun daha mantıklı mikrofonu takipçim artınca illaki alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı