Doğum günüm kutlanmadı

Daha önce de yaşadım, gittim konuştum. Psikoloğa gidelim dediler. Benim sorunum yok siz gidin dedim. İnatla götürdüler ve psikolog da aynı şeyi dedi. Yani onların davranışlarında sorun varmış.

Dostum sende bir sorun yok zaten. Özellikle ergenlik çağında olduğun için biraz daha çok üzülüyor veya takıyor olabilirsin. Bu sorun değil, geçer.

Genel sorun Türk aileleri nasıl iletişim kuracağını çok iyi bilmiyorlar. Onların aklında seni telefondan falan uzak tutarak ileride doktor falan yapmak vardır. Tipik aile yapımız bu. Onlara durumu bir daha anlat. Ben yine ders çalışıp, kitap da okurum. Günde ayrıca 2-3 saat telefona bakmak beni etkilemez ama yasaklar koyarsanız ters teper ve daha az motive ders çalışırım falan dersin.

Ayrıca denize gitme konusunu hatırlat. Aileni de düşün, maalesef ülkemizde çalışma saatleri çok fazla. Muhtemelen Pazar günü yorgunluk çökmüştür. Hatırlatma yap, deniz olmazsa ufak bir muzlu pasta yiyelim de falan.

Zaten 2-3 saat telefona bakmak etkilemez ki bir de yaz ayındayız. Derslerim de iyi 10. sınıfa geçtim ortalamam 96 geldi. Hala ne istiyorlar benden bilmiyorum.

Belki de bu babanın değil de senin yüzündendir. Bazen aileyi dinlememek gerek.
Benim yüzümden ne olabilir ki. Babam telefonumu alıyor kimsleye iletişim kuramıyorum. Anca bilgisayarda bu şekilde oluyor.

Zaten 2-3 saat telefona bakmak etkilemez ki bir de yaz ayındayız. Derslerim de iyi 10. sınıfa geçtim ortalamam 96 geldi. Hala ne istiyorlar benden bilmiyorum.

Onlara sorunlarını oturup anlatmayı dene bir daha, yaptıkları şeylerin seni üzdüğünü de kat araya. Doğum günün kutlu olsun bu arada.

Olur böyle şeyler benim de 12 yaşımdan beri doğum günümü kutlayan olmadı.
12 gün sonra 18 yaşıma gireceğim...

Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun hocam nice 19'lara.

15 yaşımdayım
Ben de aynı yaştayım. Maalesef benim de ailem ile aram kötü. Ne denize götürdüler, ne de 18 yaşından küçük olduğum için denize gidebiliyorum. Mesela arkadaşlarımla denize gitmem için 18 yaşından büyük olmam gerektiğini söylediler, hatta deniz sadece 15 dakika uzaklıkta. Biraz tartışınca haklı olmama rağmen "Defol Git!" diye bağırdı annem. Şuan bende çok sinirli ve üzgünüm. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…