Doğum günün kutlu olsun Recep abi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin sayende öğrendim Recep abi'nin doğum günü olduğunu . Doğum günün kutlu olsun Recep abi seni sevmeyen ölsün..

Doğum Gününüz Kutlu olsun Nice Yıllara...

Grc8213 senin imzandaki bilgisayarı buldum

Birde videosu var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama harbi olağanüstüler 1979 da üretilmiş 4Mhz cpu, 512K ram ve fiyatı ise $5,990 heyt be harbiden kullanmak isterdim.

Allahım ya bunumu buldun. Kardeş benim bilgisayar bundan iyi bikere Hazır Recep beyde burdayken sorayım.

Yılın sorusu geliyor Recep Beye

Sistemim:16mb Edo ram, 2.1GB Harddisk,1mb S3 Trio 64 V2 Ekran Kartı,14 inc Digital renkli monitör,Microsoft Türkçe Windows 95,Klavye+Mouse,

Bu sistemdeki her parçayı LN2 soğutma ile overclock yapmak istiyorum. Kaç ghz e kadar çıkabilirim acaba ?
eee Kayseriliyiz.

grc8213 kardeşim sen harbiden böyle bir sistem elindemi ?

Yok abi sende zaten olsa tarihi eser durumunda olur.

Kızma canım şaka olsun diye paylaştım biliyorum seninki daha kötü ama en eski bunu buldum.

Evet elinde bu bilgisayar var nostarji ama ben diğer pc sinide hatırlıyorum i5 yada i7 işlemcisi vardı.(En az)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…