grc8213 Megapat Katılım 17 Kasım 2011 Mesajlar 382 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 26 Mart 2012 #11 yozlasdas dedi: Kızma canım şaka olsun diye paylaştım biliyorum seninki daha kötü ama en eski bunu buldum. Evet elinde bu bilgisayar var nostarji ama ben diğer pc sinide hatırlıyorum i5 yada i7 işlemcisi vardı.(En az) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma laf ettirmem Zaten overclock çekeyim rekor kırcam görceksiniz Sonra bu zamanda kaç kişide var 1mb S3 trio. Sonra bunca yıl çalıştığına göre MSI gibi military class sayılır
yozlasdas dedi: Kızma canım şaka olsun diye paylaştım biliyorum seninki daha kötü ama en eski bunu buldum. Evet elinde bu bilgisayar var nostarji ama ben diğer pc sinide hatırlıyorum i5 yada i7 işlemcisi vardı.(En az) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma laf ettirmem Zaten overclock çekeyim rekor kırcam görceksiniz Sonra bu zamanda kaç kişide var 1mb S3 trio. Sonra bunca yıl çalıştığına göre MSI gibi military class sayılır
yozlasdas Megapat Katılım 13 Eylül 2011 Mesajlar 527 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek denizci 26 Mart 2012 #12 Valla yerinde olsam ellemem. Çünkü az daha az daha derken yanar manar boş yere gider bence sakın dokunma kalsın.
Valla yerinde olsam ellemem. Çünkü az daha az daha derken yanar manar boş yere gider bence sakın dokunma kalsın.
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 26 Mart 2012 #13 Sorunsuz çalışıyorsa kesinlikle bir müzeye alınarak korunmalı