Doğum tarihim ve diğer bilgilerim karışmış

Daha fazla  
@Ali Güngör Abi öncelikle merhaba kullanıcı adım kendiliğinden değişti yalcint95 olan kullanıcı adım emre.t96 olarak değişti ve önceki yazdığım konuları artık göremiyorum ancak mesaj sayısı önceki gibi oldu. Birde 27.02.1995 olan doğum tarihim 14.05.1996 olarak değişti. Detayları resim dedir. Teşekkürler
Adsız.jpg

@Recep Baltaş @Ali Güngör Acaba müsaitseniz yukarıda yazmış olduğum konu ile ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ali Güngör Abi öncelikle merhaba kullanıcı adım kendiliğinden değişti yalcint95 olan kullanıcı adım emre.t96 olarak değişti ve önceki yazdığım konuları artık göremiyorum ancak mesaj sayısı önceki gibi oldu. Birde 27.02.1995 olan doğum tarihim 14.05.1996 olarak değişti. Detayları resim dedir. Teşekkürler
Eki Görüntüle 34489
Sen kendi hesabına girdiğine emin misin :D

Tabi ki de eminim :) Kendi kullanıcı adımı girince böyle bir hesap yoktur uyarısı giriyor. Kendi yazdığım mesajları aratıp bu kullanıcı adını buldum ve bu kullanıcı adı ve kendi şifrem ile girdiğimde bu şekilde bir durum ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı