Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 25 Haziran 2024 #11 KrulTer dedi: Oyun sonradan açılıyor diyorlar 2-3 saat oynadıktan sonra karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodadiyigit dedi: Evet evet öyle olacak çok iyi oyun tek bir tane kıza aşık ol tamam mı :d Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe altyazı.
KrulTer dedi: Oyun sonradan açılıyor diyorlar 2-3 saat oynadıktan sonra karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodadiyigit dedi: Evet evet öyle olacak çok iyi oyun tek bir tane kıza aşık ol tamam mı :d Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe altyazı.
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #12 Ippo Makonouchi dedi: Hocam türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe alt yazı. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamaları var indirmen lazım.
Ippo Makonouchi dedi: Hocam türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe alt yazı. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamaları var indirmen lazım.
Kagiz Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2024 #13 Hocam ben oynadım gayet iyiydi. Steamde türkçe alt yazı paylaşılmış direkt oradan indirdim ben.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #14 Ippo Makonouchi dedi: Hocam Türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe altyazı. Genişletmek için tıkla... Bakayume var. Doki Doki Edebiyat Kulübü Discord varsa oradan indirin sitedeki eski galiba.
Ippo Makonouchi dedi: Hocam Türkçesi var mı? Demek istediğim Türkçe altyazı. Genişletmek için tıkla... Bakayume var. Doki Doki Edebiyat Kulübü Discord varsa oradan indirin sitedeki eski galiba.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 25 Haziran 2024 #15 KrulTer dedi: Bakayume var. Doki Doki Edebiyat Kulübü Discord varsa oradan indirin sitedeki eski galiba. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak.
KrulTer dedi: Bakayume var. Doki Doki Edebiyat Kulübü Discord varsa oradan indirin sitedeki eski galiba. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #16 Ippo Makonouchi dedi: Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak. Genişletmek için tıkla... Umarım sevginiz değişmez İyi oyunlar.
Ippo Makonouchi dedi: Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak. Genişletmek için tıkla... Umarım sevginiz değişmez İyi oyunlar.
Kagiz Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2024 #17 Ippo Makonouchi dedi: Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak. Genişletmek için tıkla... Natsuki dururken gerçekten mi?
Ippo Makonouchi dedi: Tamam hocam sağolun Türkçe yamasını kurdum şimdi. En sevdiğim Yuri kız olarak. Genişletmek için tıkla... Natsuki dururken gerçekten mi?
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 25 Haziran 2024 #18 KrulTer dedi: Umarım sevginiz değişmez İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kagiz dedi: Natsuki dururken gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Kodadiyigit dedi: Türkçe yamaları var indirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 1 saati Hugola'dan izleyip kalan hikayeyi ben oynasam daha iyi olur mu?
KrulTer dedi: Umarım sevginiz değişmez İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kagiz dedi: Natsuki dururken gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Kodadiyigit dedi: Türkçe yamaları var indirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 1 saati Hugola'dan izleyip kalan hikayeyi ben oynasam daha iyi olur mu?
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #19 Ippo Makonouchi dedi: Hocam ilk 1 saati Hugola'dan izleyip diğer hikayeyi ben oynasam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence öyle yapmayın oynama hevesiniz kalmaz girip oyunu kendiniz oynasınız daha iyi olur.
Ippo Makonouchi dedi: Hocam ilk 1 saati Hugola'dan izleyip diğer hikayeyi ben oynasam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence öyle yapmayın oynama hevesiniz kalmaz girip oyunu kendiniz oynasınız daha iyi olur.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 25 Haziran 2024 #20 Kodadiyigit dedi: Bence öyle yapmayın oynama hevesiniz kalmaz girip oyunu kendiniz oynasınız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Kodadiyigit dedi: Bence öyle yapmayın oynama hevesiniz kalmaz girip oyunu kendiniz oynasınız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.