Doktor el yazısında ne yazıyor?

1 ve 2. fotoğraflarda ilaç isimleri yazıyor ama diğerlerini anlayamadım.

Dosya Ekleri

• 20241011_205023.jpg
    20241011_205023.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 20241011_204949.jpg
    20241011_204949.jpg
    396 KB · Görüntüleme: 95
Hastanın tanısını bilsem çok daha rahat bulurdum ama ben de anlayamadım bir iki tanesini. İlk fotoğrafta hasta tiroid ve tansiyon hastası tahminimce. Levotiron 150, zanipress ve oksapar yazmış ortadakini okuyamadım. İkinci hasta şeker ve tansiyon hastası baştan sırayla insulin byetta, synjardy ve delix kullanılması reçete edilmiş.

Hastanın tanısını bilsem çok daha rahat bulurdum ama ben de anlayamadım bir iki tanesini. İlk fotoğrafta hasta tiroid ve tansiyon hastası tahminimce. Levotiron 150, zanipress ve oksapar yazmış ortadakini okuyamadım. İkinci hasta şeker ve tansiyon hastası baştan sırayla insulin byetta, synjardy ve delix kullanılması reçete edilmiş.
Yüksek tansiyon hastası Zanipress ilaç kullanıyordu uzun yıllardır bir de Delix Plus vermişti dün yeni. Bunların ikisini birlikte mi kullanacak yoksa sadece Delix Plus mu onu anlamak için aslında ne yazıyor diye sormuştum

Yüksek tansiyon hastası zanipress ilaç kullanıyordu uzun yıllardır bir de delix Plus vermişti dün yeni. Bunların ikisini birlikte mi kullanacak yoksa sadece delix Plus mu onu anlamak için aslında ne yazıyor diye sormuştum.

Yani ne yazdığını söyledim ama delix Plus yok bu yazılanlar arasında. Ona dair bir bilgi de verilmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı