Doktor" karaciğerin yüksek çıktı" dedi

Makaleler
1
Bugün hastaneye gittim. Tahlilde tesadüfen karaciğerimin yüksek çıktığını öğrendim doktordan. Günde 3 tane hap atıyorum. Ondan olabilir mi? Haftaya ultrason çekecekler. Korkuyorum, sizce kötü bir şey çıkar mı?

ALT. Normal değeri 10-49. Benimki 105 çıktı. Kullandığım 3 ilaçta psikiyatri ilacı. Doktora söyledim. Haplardan biri şizofreni tedavisinde kullanılan ilaç.
Doktor herhangi bir şey yapılması gerektiğini söyledi mi? Durumu psikiyatr ile de paylaşmanız iyi olur sanırım. Buradan tıbbi öneri veremeyiz sonuçta.

Doktor herhangi bir şey yapılması gerektiğini söyledi mi? Durumu psikiyatr ile de paylaşmanız iyi olur sanırım. Buradan tıbbi öneri veremeyiz sonuçta.
Haftaya ultrason çekecekler. Psikiyatri ile konuşmak lazım dedi. Bu hafta gitmeye çalışacam psikiyatriye. Şuan da hapı atıp atmamakta kararsızım. Bir de tiroit bezim az çalışıyormuş. Doktor tiroit ilacı yazdı.

Psikiyatri ile konuşana kadar doz atlamanın daha fazla sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, şimdilik herhangi bir değişiklik yapmayın.

Psikiyatri ile konuşana kadar doz atlamanın daha fazla sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, şimdilik herhangi bir değişiklik yapmayın.
Bir de şey demişti doktor. İlaç değişikliği yaptın mı demişti. İlaç değişikliği yaptım. Nöroloji doktoru 2 tane psikiyatrik ilaç yazmıştı. Onları kullandım bir süre. Sonra psikiyatri doktoru onları kullanma dedi. Başka hap yazdı 2 tane onun yerine. Böyle bir değişiklik olmuştu 2 hafta önce falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…