Doktor sayısı azalıyor, randevu yok

KBB'ye en erken 16 gün sonrasına randevu var ve tek doktor. Ülkenin başkentinde ve en büyük ilçelerinden birinde oturuyorum. Eğitim ve Araştırma hastanesinde KBB'de tek doktor kalmış...
Bizim burada komple randevu alınamıyor. Randevu alma isteği gönderiyorsun, sonrasında bildirim geliyor ve çabuk davranıp kabul etmen gerekiyor. Kaçırırsan gitti hakkın. Bildirim de 2 haftada bir falan geliyor. Kabul ettiğinde de ertesi güne randevu vermiyor, kim bilir kaç hafta veya ay sonrasına verir. 2 kere aynı işlemi yapıp 2 katı daha uzun süre beklemen gerekiyor.
Bir de sürekli telefonunu kontrol etmen lazım randevu açıldı mı diye.

Olum kbb de nasıl randevu alamadın 2-3 gun MHRS'den takip et çok rahat cankayada bir hastanede bulursun randevu. Tek seferde bakip yokmuş deme insanlar ne olur ne olmaz diye suruyle randevu aliyor sonra iptal ediyorlar.

Doktor olsa ne olur olmasa ne olur doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile! 37 yaşındayım hastaneye 5 kez gitmişimdir hayatım boyunca, 1 senedir kolum ağrıyor ve hastaneye gitmiyorum dirseğimi büktüğüm zaman birşey sıktığım zaman avucumla kolum çok ağrıyor gittim hastaneye ne mr çekti ne fizik tedavi gibi verdi bir hap bir krem birde kolluk almamı söyledi o kadar. Hap krem hiçbir işe yaramadı hala ağrım devam ediyor.

KBB'ye en erken 16 gün sonrasına randevu var ve tek doktor. Ülkenin başkentinde ve en büyük ilçelerinden birinde oturuyorum. Eğitim ve Araştırma hastanesinde KBB'de tek doktor kalmış...

Aylardır kırılan gözlüğüm için randevu bakıyorum, yok. Ruh hastalıklarından randevu bakıyorum, yok. İç hastalıklarından randevu bakıyorum, yok. Her gece alışkanlık haline getirdim MHRS'ye girmeyi. Ama yine yok. Randevusuz bakmıyorlarmış. Randevu mu var birader.

Bodrum'da yaşıyorum 3 aydır neredeyse her gün baktım KBB'ye randevu yok, sonrasında öğrendim ki devlet hastanesinden emekli olup kendine özel klinik açmış mecbur başka özel hastaneye gidip işimi gördüm. Tam bir rezillik. Kolun bacağın kopmadıkça veya ölmeye 1 adım kalana kadar doktor bulmak imkansız.

Paran varsa doktor vardır sistemi iyice oturdu artık. Para yoksa Allah yardımcınız olsun. Koskoca ülkede Nefrolog ve Gastroenterelog yok!

Geçen mesajlarıma pek umursamayın sinirli halimle söylediğim rahatlıkla anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…