Hasan Kahraman
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Rayzen 5
- Meslek
- Market Personeli
Cilt doktorları gerçekten bir cilt problemini anlıyorlar mı bir bakma ile? El bile sürmeden ilaç yazıyorlar anlamıyorum.
COVID ilk çıktığı zaman hastalığı geçirdikten sonra cilt problemleri yaşamaya başladım. Egzama problemi yaşadım. O zamanlar doktora göründüğümde bana 2 yıllık bir ilaç raporlamışlardı. Onu sürüyordum iyi geliyordu.
Tabii rapor bittikten sonra problemler başladı süremediğim için.
Yakın zamanda göztepe valide bağ cilt poliklinik bölümüne gittim. Haydar paşa numuneye bağlı bir ek hizmet binası.
Doktor asistanları bakıyor abi biz doktora randevu alıyoruz 23 yaşında amatörler asistan olarak ilgileniyor doktor gibi.
Ben bu işten bir şey anlamadım.
Tecrübe sıfır ilaç yazıyor asistanlar.
Neyse bir ilaç yazdılar işte.
İlacı sürdüğüm zaman böyle yüzüm kızarıyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Egzama problemi ile ilgili öneriniz ne olur?
COVID ilk çıktığı zaman hastalığı geçirdikten sonra cilt problemleri yaşamaya başladım. Egzama problemi yaşadım. O zamanlar doktora göründüğümde bana 2 yıllık bir ilaç raporlamışlardı. Onu sürüyordum iyi geliyordu.
Tabii rapor bittikten sonra problemler başladı süremediğim için.
Yakın zamanda göztepe valide bağ cilt poliklinik bölümüne gittim. Haydar paşa numuneye bağlı bir ek hizmet binası.
Doktor asistanları bakıyor abi biz doktora randevu alıyoruz 23 yaşında amatörler asistan olarak ilgileniyor doktor gibi.
Ben bu işten bir şey anlamadım.
Tecrübe sıfır ilaç yazıyor asistanlar.
Neyse bir ilaç yazdılar işte.
Egzama problemi ile ilgili öneriniz ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör: