Dokuların geç yüklenmesi ve titreme

SpectrumXs

Centipat
Tüm oyunlar da geçerli bu sorun. GTA 5 oynarken gölgeler titriyor yakının da olmama rağmen bazı dokular geç yükleniyor Fortnite'da çimenler hareketebile etmiyor keskin hatlar titriyor. FIFA oynarken futbolcuların etrafında, vücudun da oluşuyor. Nesnelerin çevresi nde titreme oluşuyor neredeyse bütün oyunlar da oluyor ve oyun zevki 0 oluyor. Not: Bütün oyunları Ultra'da oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse oyun içi ekran görüntüsü alarak buraya atar mısınız ? Sorun monitörden kaynaklanıyor da olabilir.

Mümkünse oyun içi ekran görüntüsü alarak buraya atar mısınız ? Sorun monitörden kaynaklanıyor da olabilir.
Monitör de bir problem olduğunun sanmıyorum. Daha önce böyle bir problem yoktu. Virüs olma ihtimali var mıdır? Çoğu kişi de bu problem varmış. Bilgisayara şuanda ulaşamam onun için ekran görüntüsü atamıyorum kusuruma bakmayın.

Oyunlar SSD'ye mi yüklü HDD'ye mi ?

Sanmıyorum.
Ekran görüntüsü atmanızı bekleyeceğim. Dediğim gibi monitör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Daha önce olmaması şuan olmayacağı anlamına gelmez sonuçta.
Normal internet de filan takılırken sıkıntı yok monitör de sadece oyunda mı böyle yapıyor olabilir?

Büyük ihtimalle harddisk yükleyemediği için oluyor oyunları ssd'ye alıp birde öyle deneyin.
Dediğiniz gibi dokuların geç yüklenmesinin sebebi HDD olabilir ancak titreme sorununun monitörden kaynaklandığını düşünüyorum. HDD'nin böyle bir soruna yol açacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…