Dokunmatiği çalışmayan iPhone 11 nasıl formatlanır?

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Dokunmatiği çalışmayan iPhone 11'i nasıl formatlayabilirim? İçindeki dosyaları yedeklemek mümkün mü bu durumdayken?

Selam arkadaşlar. Dokunmatiği çalışmayan iPhone 11'i nasıl formatlayabilirim? İçindeki dosyaları yedeklemek mümkün mü bu durumdayken?

Bilgisayar üzerinden telefona kabloyla bağlanıp gerekli işlemleri yapabilirsin. Daha detaylı bilgi için YouTube'da videolar vardır hocam

Bilgisayar üzerinden telefona kabloyla bağlanıp gerekli işlemleri yapabilirsin. Daha detaylı bilgi için YouTube'da videolar vardır hocam

Video bulamadım. Ve telefonda ekran kilidi var. Bu varken bilgisayar IPhone'u algılar mı?

Video bulamadım. Ve telefonda ekran kilidi var. Bu varken bilgisayar IPhone'u algılar mı?
Kurtarma moduna alın hocam. iPhone 8 veya sonraki modelleri: Sesi aç düğmesine kısaca basın. Sesi kıs düğmesine kısaca basın. Ardından, Bilgisayara bağlan ekranını görene kadar yan düğmeyi basılı tutun.

Hocam mouse ile telefonu kontrol edebiliyorsunuz diye biliyorum, biraz inceledim genelde Android'ler için yapıyorlar fakat büyük kaza geçirmiş telefonların anakartini test etmek için bilgisayardan görüntü alıyorlardı gördüğümde belki iOS olduğu için olmayabilir, telefoncuya götürür iseniz kurtabilir bilgileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…