cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 2 Ocak 2022 #2 Şarjının bitmesini bekle. Artı -1 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Ocak 2022 #3 Kapama tuşuna 30 saniye civarı basılı tutunca kapanmıyor mu? Artı 0 Eksi
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 2 Ocak 2022 #4 cukkuss dedi: Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... 5 kere art artda açma kapamaya bas o olmazsa oda olmazsa 10 kere yap en son basılı tut. Artı 0 Eksi
cukkuss dedi: Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... 5 kere art artda açma kapamaya bas o olmazsa oda olmazsa 10 kere yap en son basılı tut.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 2 Ocak 2022 #5 Kısma tuşuyla kapatmaya aynı anda bas. Artı 0 Eksi
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 2 Ocak 2022 #6 cukkuss dedi: Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
cukkuss dedi: Açma-kapama tuşu çalışıyor, ses tuşu çalışıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor. Ekran karanlık gözüküyor. Yeniden başlatmak istedim ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse kullanabilirsin.
KS KS cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #7 saudae dedi: 5 kere art artda açma kapamaya bas o olmazsa oda olmazsa 10 kere yap en son basılı tut. Genişletmek için tıkla... Olmadı. JMSae dedi: Kısma tuşuyla kapatmaya aynı anda bas. Genişletmek için tıkla... Bu da işe yaramadı kapat yeniden başlat seçenekleri geliyor fakat basamıyorum. gemiciadam dedi: Mouse kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Aparatım yok. Artı 0 Eksi
saudae dedi: 5 kere art artda açma kapamaya bas o olmazsa oda olmazsa 10 kere yap en son basılı tut. Genişletmek için tıkla... Olmadı. JMSae dedi: Kısma tuşuyla kapatmaya aynı anda bas. Genişletmek için tıkla... Bu da işe yaramadı kapat yeniden başlat seçenekleri geliyor fakat basamıyorum. gemiciadam dedi: Mouse kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Aparatım yok.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #8 cukkuss dedi: Bu da işe yaramadı kapat yeniden başlat seçenekleri geliyor fakat basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha fazla basılı tuttuğunda kapanmıyor mu? Eğer kapanmıyorsa şarjının bitmesini bekle. Artı 0 Eksi
cukkuss dedi: Bu da işe yaramadı kapat yeniden başlat seçenekleri geliyor fakat basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha fazla basılı tuttuğunda kapanmıyor mu? Eğer kapanmıyorsa şarjının bitmesini bekle.
KS KS cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #9 ThePentium dedi: Daha fazla basılı tuttuğunda kapanmıyor mu? Eğer kapanmıyorsa şarjının bitmesini bekle. Genişletmek için tıkla... Hayır kapanmadı. Şarjı bu durum yaşandığında 55Ti şu an 53 yani şarjının bitmesini de bekleyemeyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Daha fazla basılı tuttuğunda kapanmıyor mu? Eğer kapanmıyorsa şarjının bitmesini bekle. Genişletmek için tıkla... Hayır kapanmadı. Şarjı bu durum yaşandığında 55Ti şu an 53 yani şarjının bitmesini de bekleyemeyeceğim.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2022 #10 cukkuss dedi: Hayır kapanmadı. Şarjı bu durum yaşandığında 55Ti şu an 53 yani şarjının bitmesini de bekleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kısa fakat zor bir çözümü var. Çıkar bataryayı. Fakat tehlikeli olabilir, tecrüben-bilgin yoksa hiç bulaşma. Artı 0 Eksi
cukkuss dedi: Hayır kapanmadı. Şarjı bu durum yaşandığında 55Ti şu an 53 yani şarjının bitmesini de bekleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kısa fakat zor bir çözümü var. Çıkar bataryayı. Fakat tehlikeli olabilir, tecrüben-bilgin yoksa hiç bulaşma.